Lärare och Musiker

En blandning av gamla favoriter och nya godingar.

Besök gärna vår Instagram och Facebookgrupp
(Listan kommer att uppdateras löpande fram till start.)

Sky Akasha Tobias (7-11 juni)

“Vilken underbar resa yoga har gett!” Det har varit 29 år av att hålla praktiken vid liv i mitt liv, lära mig om den inre resan och förstå helheten. Under de första dagarna provade jag alla stilar jag kunde hitta, snabb och långsam, atletisk och ändå ledde det till slut till Sama Yoga, fri från extremer och med balanserad i alla aspekter av livet. Det här är vad jag lär ut och vad jag lever. Äktenskap och att få barn har bara ökat min hängivenhet för yoga och att ta emot allt som är graciöst. Att undervisa i Sama Yoga är alltid en ära och en välsignelse.

www.samayoga.info

Eva Dunder

Eva kommer dela med sig av flera workshops, sånger, konserter och hålla i Öppen Scen. Hon kommer också att laga och servera magnifik mat i Restaurant Yellow House/Café 69! Det kommer vara live konserter vid restaurangen, säg till om du vill uppträda.

– Open Heart Jam: En intuitiv improviserad resa genom ljudande, sjungande, spelande, delande och dansande.

– Intuitive Expressive Song: Lekfulla ljud/sångövningar och intuitivt sjungande och ljudande tillsammans.

– Västafrikansk inspirerad dans: Skaka kroppen och frigör massa spänningar och inhalera mera energi och lust i ditt liv!

Eva kommer ge en konsert med det energifyllda world-reggaebandet Mamma Dunder!

Eric Amarillo

Som intuitiv multiinstrumentalist, yogadansare och sångare kanaliserar Eric helande frekvenser och vibrationer. Med ett unikt och banbrytande uttryck där han kombinerar uråldrig övertonssång, Ki rörelser med analog elektronik och jazz harmonik låter han det gudomliga tala. Som publik och deltagare i en av Erics sonar meditationer blir du ofta guidad till att själv delta i chanting och rörelser.

Du väcker upp sovande DNA, dessa frekvenser rensar och aktiverar våra chakran, så att du kan hantera och ta emot alla de nya ljuskoder som strömmar in.
Vi börjar med att gemensamt finna vår andning, låter denna sätta tonen, sen transenderar jag, all musik därefter är direkt kanaliserad för dig, i just det rummet, för det Nuet.

Två album är släppta med Eric Amarillos helande ljudmeditationer på Spotify:
Kybalion och Solar Logos
.  Se även
Eric Amarillo på YouTube.

Rico & Eija Luna

Rico är en multi-instrumentalist med en känslosam och vibrerande närvaro. Hans musikaliska uttryck bär på inspiration från Västafrika och Brasilien, även om musiken ofta skapas i ögonblicket. Han älskar att kombinera sina stora intressen musik, närvaro, meditation och det fria uttrycket.

Eija Luna

Eija Luna föddes i musik och glädje!

Hennes strålande personlighet öppnar upp för kärlek i många former och hennes spontana sätt att guida och uttrycka sig själv är djupt inspirerande. Eija Luna är 10 år gammal och har redan spelat på ett flertal festivaler, både solo och i band samt co-faciliterat dynamiska sångcirklar med sin pappa Rico

Tillsammans

Rico & Eija Luna är i början på en aktiv musikalisk resa där de tillsammans utforskar olika former av skapande. De sjunger enkla sånger, heart songs, tolkningar från olika kulturer, ljudresor, body music, och till och med lite pop och funk.

På Space Of Love får vi ta del av 1 konsert och 2 body music song circles och vi kan se fram emot sköna hjärtfyllda ögonblick och ren kärlek.

Christopher Sigmond

Christopher skrev sina första låtar när han var 5 år och bodde i Kenya. Det har gått ”några” år sedan dess, och han är idag en multiinstrumentalist och workshopledare som älskar att erbjuda medveten dans med livemusik.

Under Space of Love kommer Christopher att hålla fyra dansworkshops: Varje workshop har ett eget tema och är komplett i sig, men tillsammans utgör de en helhet. Under workshopserien kommer vi att utforska fyra fält av mänsklig existens: fysiskt, emotionellt, intellektuellt och socialt. Stor vikt läggs vid att landa och integrera upplevelserna under slutet av varje workshop. Dansen har ingen koreografi, utan i stället handlar det om att utforska och upptäcka den rörelse som bor i varje ögonblick, och att få möjlighet att uttrycka denna. Dansen får också stöd av improviserad livemusik på olika instrument, såsom trummor, piano och flöjt.

Människor som har deltagit på Christophers workshops säger att de känt sig trygga, lugna och väl till mods. Samtidigt som Christopher har ett holistiskt perspektiv på människan, så lägger han särskild vikt vid att ha en pragmatiskt inställning, särskilt när det handlar om mer spirituella ämnen – dessa saker bör inte endast vara teorier, utan det ska vara begripligt, tillämpbart och välgörande i vardagen. Helst serverat med ett rejäl dos humor!

www.siriussounds.com

Pontus Jansson

Pontus Jansson är en freestyle Rock Balancing artist. Fotografierna och videorna av hans arbete har fått mycket uppmarksamhet. Hans skapelser verkar vara hop- limmade, men det är de inte. De ser magiska ut, är de jordbändare? Pontus har lärt många människor i alla åldrar denna konstform Han ser det som en form av lekfull, kreativ meditation som är mycket grundande. Pontus Janssons fans säger ofta att hans arbete ger frid till deras dag. Facebook.com/pjrockbalance

Instagram.com/pj.85

Boris och Nina Snäll (2-11 juni)

Boris ser humor som en av de viktigaste verktygen för inre utveckling. Hans breda bakgrund från Kung Fu, Cirkus, Gymnastik och Dans inspirerar och gör hans kurser underhållande och med en uppfriskande känsla. Allt det som vi uppfattar som utmaningar förvandlas till lek när vi känner oss trygga i en välkomnande miljö. Förändring sker i varje ögonblick och Boris hedrar den processen i varje klass genom att balansera rätt mängd utmaning och lekfullhet. Alla är välkomna att ta del av resan.

Nina är mor till tre barn, yogalärare, doula, bärabarncoach. Hon har jobbat med yoga, akrobatik och massage en stor del av sitt liv. Till henne kan du fråga vad som helst. Hon är en öppen bok.
På Space of Love kommer hon framförallt dela härlig acroyoga som för oss närmre varandra och leken.

Johannes Leo och Yessi

JOHANNES LEO är en holistisk röstterapeut, sound healer och röst-alkemist som gått på ”the British Academy of Sound Therapy” och på ”Harmonic Sounds” i Spanien.

Hans fascination för ljudets kraft har tagit honom på en resa till olika instrument, igenom låtskrivande och komponerande, och som sångcirkel-facilitator. Idag jobbar han både med grupper och 1:1. Leo upplever en oändlig glädje när det kommer till att utforska sin egen röst och älskar att bjuda in andra till att hitta sina sanna autentiska röster och dela vetskapen om den stora potentialen till växande och helande som rösten har.

YESSI RUSCH är en intuitiv healer, heart-coach, energy bodyworker och konstnär som ger transformativa grupp-program för kvinnor, workshops och 1-2-1 sessioner.Hon strävar efter att ta hand om moderjord och brinner för att stödja helande i alla dess former.

Yessi kommer under festivalen bland annat hålla en workshop kallad ”peaceful heart” där du på djupet är inbjuden att knyta an till ditt hjärta.

Sereno Cantaro

Sereno är en”fri man på jorden.” Lärare i själv-återupptäckande, musik, dans och njutning Han är en äventyrare, improvisatör på och utanför scenen. Tänkare och provocerande till djupet av tillvaron. Professionell amatör (icke-pretentiös älskare av skapande). Vandrande shaman och seriös manifestor , alchemist of the now. No joke. På Space of Love-festivalen kommer Sereno att hålla i playshops som Nagual-frekvenser och sångcirklar där vi kommer att sträva efter att släppa existentiella rädslor genom röstuttryck och tysta andetag. Han kommer att hålla ett tantriskt föredrag om “Golden therapy” en uråldrig healing teknik som går ut på att dricka din morgonurin. För barn och ungdomar kommer han också att hålla loopar med hjälp av sin loop maskin. I en annan playshop bjuder Sereno in barn i åldrarna 7 -16 att designa sina egna ceremonier och lära sig om uråldriga sätt att bygga i kvant fältet. Och för alla åldrar kommer han att erbjuda “Djurträning” baserad på capoeira och fri dans. Sereno guidar dig att svettas ut din skam och känna dig fri.

Roland Nahringbauer

Roland är kundaliniyogalärare och har bidragit med att leda Aquarian Sadhana på stranden i soluppgången under många tidigare festivaler. Så blir det även i år under festivalens första helg, då du har möjlighet att komma i direkt kontakt med själens kvalitéer av kärlek, oräddhet och inre tillfredsställelse. Förutom kundaliniyoga kommer han erbjuda en cirkel för män tillsammans med Andreas Karlsson. De samarbetar med att skapa retreats och andra evenemang för att stödja män i personlig utveckling och ökat välmående. Roland delar också gärna sin entusiasm för och kunskaper om brädsporter som wingfoling och surfskate. Men varning, det kan vara beroendeframkallande :).

Hemsida: www.yogiontheroad.se
Facebook: www.facebook.com/Yogi-On-The-Road-103739071964833

Jochem Meijer

Att dela vibrationerna från didgeridoo har under lång tid varit en av Jochems största passioner. Kombinationen av andning, rytm och vibration förbinder oss till det djupa kollektiva fältet av äkthet, varifrån det sanna uttrycket av Jaget kan ske och det som inte är viktig kan försvinna. Jochem kan spela i alla möjliga miljöer, från känsliga sound healings till fullt ös på fester. Förutom att vara musiker har holländaren sedan födseln varit kock i många år, även på kurser, retreater och alternativa evenemang och är en erfaren astrolog.

Magnus Nilsson

Jag är konstnär, målare, qigongutövare och yoga- och meditationslärare. Mitt livslånga sökande efter sanning och existentiell mening har välsignat mig med möjligheten att studera med kompetenta och kloka lärare från olika andliga traditioner. Jag har en kandidatexamen i religionsvetenskap. Jag bor tillsammans med min familj i Uddebo, en liten alternativ by i Sverige. I min undervisning är mitt huvudfokus att föra fram det som alltid är sant, bra och vackert i våra liv och i världen.

I mina qigong klasser kommer vi att träna på enkla, lekfulla och naturliga rörelser som är lugnande och närande för hela varelsen. I samband med naturen och elementen kommer vi även att göra qigong-meditationer och utöva kärleksfull vänlighet (“metta” meditation). Ingen tidigare erfarenhet av qigong är nödvändig.

Hur vi kan utveckla hjärtat och implementera dessa egenskaper i vardagen är av stor betydelse i min undervisning. Jag kommer även erbjuda Svensk Klassisk Massage med ayurvediska oljor på festivalen.

Anna Helgesson

Anna är certifierad natur- och skogsbadguide och kommer att erbjuda en unik upplevelse av skogsbad på festivalen. Skogsbad handlar inte om att bada i en skogssjö utan snarare en upplevelse av att bada våra sinnen i skogens naturliga miljö. Våra sinnen och naturen hjälper oss att öppna upp för en djupare koppling och närvaro med livet och vår egen inre natur. Du är inbjuden att gå med i en guidad upplevelse av lätta medvetna aktiviteter som syftar till att återansluta oss till naturen och vara närvarande i nuet.

https://wellbeingtourism.com/sv/company/olandshalsan/ – facebook sida

Adrian Atma

Adrian föddes i Frankrike och började sin resa med musik i början av 20-årsåldern. Han spelar gitarr, piano och många andra instrument. Han är influerad av flamenco, fransk zigenarjazz, klezmer och mellanösternmusik.
Han släppte sitt första album 2009 med sin trio Meridiano. Därefter utökades hans musikresa och han började resa solo internationellt. I Indien spelade han in ett album med musiker från Rajasthan och senare ett annat album i Mexiko 2012 med “the soul fire project”.

Varje destination inspirerade hans inställning till musik. Han pausade musiken under en femårsperiod där han ägnade sitt liv åt meditation, tantra, shamanism och yoga. Efter det startade han om musiken med ett annat tillvägagångssätt och skapade sitt nuvarande projekt “Mystic loop”. För honom är musik väldigt heligt och andlig uttryck. Han uppfattar kraften i överföringen genom sin musik till publiken som kan väcka en djupare aspekt av deras väsen. Detta projekt bygger på improvisation, spontan kreativitet och kanalisering. Föreställningen är alltid unik. Samma frölåtar framförs men alltid med variationer specifika för ögonblicket och publiken.

The Groovy Set: Video

Pavel och Sofia

Sofia är Satyananda Yoga lärare och Pavel är erfaren i kampkonst, samt en Parkour och akrobatik entusiast.
De kommer att hålla en workshop i Internal Power som kommer att innefatta grundläggande förståelse om god hållning och hur vi kan stärka kroppen genom att använda kroppen mera som en enhetlig struktur snarare än att fokusera på kroppens separata delar och individuella muskler. Detta kommer de att göra genom att ge grundläggande koncept och övningar utifrån Internal Power träningssystem.
Fördelar med Internal power är djupare förståelse av hur kroppen är naturligt designad att röra sig och fungera. Den bygger upp våran inre styrka i kroppen genom att återkoppla till vårt kraftcenter. Träningen är baserad på urgamla system från Orienten (Japansk/Kinesisk kampkonst, Tai Chi, Yoga etc.), den fokuserar på att använda bindväven (facia) och spiraler för att generera och dirigera kraft genom hela kroppen, istället för att bara använda individuella muskler.

De kommer även hålla i en fusion av olika discipliner, som kampkonst, Parkour, Internal Power och Yoga som kallas Animal Movement. Här kommer vi att utforska olika sätt att röra oss, inspirerat av hur olika djur rör sig. Passande för barn och vuxna, men förbered dig på en utmanande träning och skrattretande rörelser!

Daniel Wilby

Daniel är en lärare och mentor i personlig och andlig utveckling, psykedelisk vägledare och naturterapeut i Moder Jords och den heliga svampens tjänst. Eller shaman som det också kan kallas.
En betydelsefull del av hans arbete har ägnats åt skuggsidor och tillstånd såsom utmattning, depression, missbruk och trauma. Andra sidan av det myntet är arbetet med att växa ur det som varit, att finna sin potential och vision, samt självförverkligande.

Hans nya bok “Läka & Växa – en shamans verktygslåda” har nyligen publicerats och finns att läsa gratis på: https://healandgrow.se/. Till den hör också en kortlek för egenterapi i naturen (även kallat skogsbad) som lanseras i maj.

Vid festivalen håller han föredrag och frågestund kring hur man säkert arbetar med enteogener. Daniel delar utöver det gärna med sig av tekniker och tankar för personlig och andlig utveckling, såväl enskilt som i grupp, så den som känner sig intresserad kan prata med honom om det.

Kerstin Axelsson

Min dagliga morgonyoga tog sin början 2009 och sen har det bara fortsatt att berika mitt liv. På festivalen kommer jag att hålla i Sadhana mellan den 7-11 juni. Manereia Hanuman kommer att spela med oss till mantrana dom flesta tillfällena. Aquarian Sadhana från Kundaliniyogan är komponerat för påfrestningarna och utvecklingen under denna tid. Kännetecknet för Aquarius är “vi”, inte “jag”. Timmen före soluppgången är den tidsperiod som kallas “ambrosial timmar” eller “amrit vela”. Under amrit vela är solen i en sextiogradig vinkel mot jorden och energin som läggs fram i sadhana har ett “superladdande” resultat

Du kommer att få alla mantra och Japji på papper så du kan följa med även om du är helt nybörjare. Ta varmt på dig och med dig. Efterhand som solen stiger blir det varmare och lagret av kläder minskar . Mössa är skönt både för dom kraftiga kombinationerna i mantrana och för att det är lite kyligt.


Vi börjar med att läsa Japji, här ligger kraften i kombinationen av ljud “naad”. Sedan är det dax att tona in och göra vår morgonyoga tillsammans.

Emma Dinmali Holmlund (2-11 juni)

Emma Dinmali gick Osho terapeututbildning i Pune, Indien 2002 och har sedan 2003 guidat familjekonstellationer. För några år sedan gick hon utbildningen i TRE – Tension and Trauma Release Exercises. Hon lär ut hur man genom TRE aktiverar den naturliga inre mekanismen som gör att man genom skakningar kan förlösa ny och gammal stress och spänningar som satt sig i kropp och nervsystem. Emma Dinmali är även certifierad i EFT tapping och kommer på festivalen att visa hur man genom att knacka med fingrarna på punkter längs kroppens meridianer kan lugna nervsystemet och bryta begränsande tankesystem.

www.inrefrihet.se

Inaya Oakroot

Cesilia är skaparen av de transformerande böckerna ”Liv – Allting avgörs innan det börjar” och ”Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv”. Genom olika konstarter är hon en spirituell spindel som väver samman våra sinnen till inre resor. Hon sammanför konstnärens öga och poetens språk till att uppleva magin av vara i Jordens fysiska densitet och samtidigt ha förmågan att röra sig i andra dimensioner. Deras kopplade möjlighet att transformera våra liv till vår ursprungliga kraftkälla. Till sin hjälp har hon olika medier.

På Space of Love festivalen tar hon med sig sina sjungande kristallskålar och trumma och använder sin röst i övertoner för att med hjälp av frekvenser föra oss in till djupa meditativa helande tillstånd. De guidade meditationerna tar oss in till oss själva och vår egen gudomlighet. Vår förmåga att skapa våra liv i samklang med Kosmos flöden.

På festivalen kommer hon också kunna erbjuda Soul Realignment reningar; rening av negativ karma och blockeringar som ligger kvar från tidigare liv och nuvarande.

www.bakomytan.se

Paula Nygren

Paula är tantrica, passionerad sexsibility coach, tantramassör och erfaren tantralärare. Hon håller kurser, ger behandlingar och har coachande samtal för par och enskilda i sitt företag Lust in Life. Paula uppskattas för sitt lättsamma sätt att skapar ett kärleksfullt space där allt blir naturligt, tryggt och du kan slappna av och utvecklas. Hon vill inspirera dig att vara mer levande, mer i din kropp, öka din lust och att kommunicera mer kärleksfullt. Paula lever utanför Varberg på landet tillsammans med sin man Henrik Bengtsson och deras tre barn. På festivalen kommer Paula tillsammans med sin man att hålla i Tantrisk beröring samt Tantrans magiska möten. Hon håller även i Women Rising- Tantra för kvinnor.

www.lustinlife.se

Jem (Chan Phap Ho), (2-11 juni)

Jem lämnade en juristkarriär i Stockholm för att leva som munk i 18 år i Plum Village Community of Engaged Buddhism i Frankrike och Kalifornien. Jem har varit Dharmalärare sedan 2010 och Zen mästaren och fredsaktivisten Thich Nhat Hahn är hans lärare. Under sina år som munk har han träffat och undervisat tusentals medmänniskor som sökt utveckling och guidning i sina liv och inre resor. Hösten 2018 drabbades Jem själv av en stor livsprövning när han diagnostiserades med cancer. Händelsen fick honom att söka sig tillbaka till sina rötter i Sverige och sedan 2020 har Jem lämnat livet som munk. Han har fortsatt vigt sitt liv åt att verka som Dharma lärare och har nyligen utbildat sig till qigong lärare.
Jem kommer leda meditation, qigong samt workshops i livskonst i nuet under årets festival.
Jem verkar under Hjärtats Glädje där blog. kurser och retreater erbjuds: https://hjartatsgladje.se/

Linnéa Larsson

Linnéa är en registrerad och licensierad Mace Energy (MEM) Practitioner and Ambassadör för the World Groove Movement i Sverige. På festivalen erbjuder hon härliga, kreativa dansupplevelser (Groove).  Linnéa har 26 års dansvana från en stor variation av dansstilar. Groove handlar mycket om kontakt med kroppen, andningen, musiken och med andra. Instruktionerna är enkla så man kan fokusera på hur det känns istället för att försöka göra rätt. Linnéa är också tillgänglig för privata MEM-sessioner på festivslen, som tillåter en person att snabbt gå från de negativa aspekterna av livet till de positiva.
www.happyembodiment.com

Elin Scott (2-11 juni)

Elin är en hängiven barnyogi som ansvarar för barn- och ungdomsaktiviteterna under festivalen. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med barn och att stödja ungas utveckling mot ett liv i harmoni. Elin är certifierad samayoga, yinyoga och barnyoga lärare samt har en masterexamen i pedagogik inom religion och språk. Inom Svenska Kyrkan erbjuder Elin yoga, meditation och samtalscirklar för unga tjejer, och ansvarar för körverksamhet och kreativt skapande för barn. På Space of Love erbjuder hon aktiviteter för barnen som är 4-12 år gamla. Några av aktiviteterna är yogalekar, skogs och strandlek, sagor, sång, dans, akrobatik, barnsvetthydda, pyssel och mycket mer. Som en av festivalens arrangörer välkomnar hon alla till festivalen -särskilt barnen!

Magnus Bengtsson

Magnus kommer till oss på festivalen och bjuder in till cirkusskola för barn, ungdomar och vuxna! Han är en uppskattad och erfaren cirkuspedagog och cirkuskonstnär. Magnus har lång erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar, och lär ut konsterna med mycket glädje och inspiration. Han kommer från Falkenberg och skapade Magnus Cirkusskola år 2005. Magnus kommer med en bil som är fylld av cirkusprylar som du under hans ledning kommer att få utforska. Han tar dig igenom grundläggande tekniker för jonglering med bollar, ringar, devil sticks, diablo, styltor, lindans, klot, akrobatik och clowneri. Som Magnus säger; ”På cirkus hittar alla sin grej!”. Under ledning av Magnus skapas en föreställning av de som deltagit i cirkusskolan.

För mer om Magnus, titta på YouTube-videon
“Magnus cirkusskola”.

Julia Woxberg

Jag brinner för våra nordiska rötter och den musik och mystik som finns att hämta i vår “folkskattkammare” från denna delen av planeten. En skattkista i skattkammaren är vår fäbodvallskultur som slingrar sig långt tillbaka i tiden och är främst styrd av kvinnans hand. Eftersom det var oftast kvinnorna som hade i uppgift att sköta korna, valla dem till skogen om sommaren, mjölka och göra fäbodprodukter. Vallmusiken och ”kulningen” (lockrop) skapades i direkt kontakt med den vilda skogen, djuren och varandra. Ett helt unikt melodiskt språk skapades och användes dagligen, ja, dåtidens mobiltelefoni skulle man kunna kalla det. Det och mer ifrån folkmusikens och folksjälens traditioner och sagor berättar jag gärna om och förmedlar i konstnärlig form när vi ses på Öland. Välkommen in i en vibration av nordens musik och mystik!

Rebecka Magnusson

Rebeckas yogaresa började i ashtanga yoga-traditionen men har under åren grenat ut sig och idag undervisar hon främst i vinyasa, yin och rehabiliterande yoga. Under festivalen kommer hon bland annat hålla en workshop i ”Happy hips” (yin) som fokusera på att frigöra och lösa upp spänningar i höfterna. Hon kommer också bjuda på en inversion workshop (Yang) där vi vänder upp och ner på oss själva samt jobbar på styrka och stabilitet. Rebecka arbetar också som massör och ayurveda terapeut, Massagebänken följer med, om du vill boka en behandling.

www.livochlotus.se

Camila Rivera  

Camila hittade ett musikaliskt hem med sin uppsättning av sju kristallskålar (inställda till varje chakra) och shamansk trumma. Hon är en själv-erkänd dansmeditationsjunkie och är stammis på Göteborgsscenen efter att ha spelat långa och korta ljudresor på ett antal 5 Elements-evenemang, samt på Circle Flow, Tribe Gathering i Skåne, vid kvinnokretsar och andra ceremonier. . Hon spelar regelbundet under avslappning/integration vid det veckovisa dansevenemanget 5 Elements ~ free flow. Camila är också ena halvan av improvisationsduon Rising Glow, vars musik finns på Spotify.

På årets Space of Love kommer Camila att spela en ljudresa genom de sju chakran med hjälp av sju kristallskålar (varje skål inställd på varje chakra) och Camilas magiska röst. Du kommer att känna detta vibrera lika mycket i dina öron som du gör i din kropp och själ. Upplev den marshmallowliknande rikedomen och överflödet av lerrik jord, vattnets sinnliga slingrande, eldens råa expanderande kraft, luftens mjuka beröring och eterns drömska suspension. Resan kommer att följas en kort vokal utforskning där deltagarna också får utforska vad deras egna röster längtar efter att uttrycka.

Hanzano Lidbrink

Jag undervisar dynamisk Hatha yoga som man blir varm, stark, vig, lugn och snygg av. Alla kan vara med. Jag kallar min yoga för ”Zoulyoga”, där grunden är dynamisk Hatha yoga blandat med yin yoga, bikram yoga och annat jag gillar. Klasserna kan vara rätt lekfulla och roliga. Jag tycker om när yogan inte blir för pretentiös, men vill heller inte förringa djupet i den. Sedan många år undervisar jag yogaklasser på Hellasgården i Stockholm och har även en Yogashala på Utö med dagliga klasser sommartid.

Space of Love tillhör sommaren och jag kommer till festivalen för 16:de året. På festivalen kommer jag även att spela musik som basist. Som musiker älskar jag att spela alla typer av musik och hoppar gärna in i alla möjliga sammanhang.

Sara och Andreas

Sara och Andreas skapar tillsammans en kraftfull union och en stark kanal igenom vilken hjärtats rena kraft flödar. De brinner starkt för sitt gemensamma uppdrag i att agera Talesmän för Jorden och vara Sanna Krigare för Hjärtats Kraft. De har utforskat en mängd andliga och alternativa discipliner och olika vägar för att finna läkning för både kropp, hjärta och själ, och har landat i att arbeta med förädlade former av shamanska metoder inom fältet för energimedicinsk healing. Under festivalen kommer de att hålla workshopen Heart Power Transmission, som är en ceremoniell helande energiöverföring i grupp. De erbjuder även enskilda healingsessioner och själslig vägledning.

Mattias Sundman

Mattias kommer hålla i daglig Lunch-Gong under festivalen. Han är utbildad Gongmästare och MEM Gong-Yogalärare på sitt företag “Feel the Vibes – Gong, Yoga & Meditation”. Mattias inspirerades genom Shervin Boloorian om ljudets helande förmåga, vilket ledde till att han börja sin ljud-resa med att spela Gong.

Gongens ljud påverkar sinnet så att man kan hamna i ett läge mellan sömn och vakenhet vilket stillar tankarna. Vibrationer, som går in i kroppen, hjälper kroppens självläkande förmåga att lösa upp spänningar och stress på djupet. Efter ett Gongpass känner man sig ofta avslappnad och kan ta tag i saker med ny energi! Läs mer om Mattias:
www.feelthevibes.se och FB-Gong-grupp i Stockholm:
Gongavslappning i Stockholm.

Beatrice Nilsson 

”Jag tycker att det är så inspirerande att skapa upplevelser med helande vibrationer och ljud. Det är verkligen för alla! Vibrationer som tar dig in i ditt inre sanna jag, Anandamayakosha, balanserar det som behövs i stunden och tar dig med på en resa inom och utanför dig själv ”

Beatrice har arbetat med friskvård sedan 1981, mest med olika massagebehandlingar. Hon fortsatte sedan med utbildningar och kurser i olika behandlingstekniker, qigong, olika yogatraditioner och gongutbildningar med Don Conreaux, Methab Benton, Jens Zyger, Tom Soltron, Abbey del Sol, Gongmuse Mojca, Martin Bläse, Bjørn Løken….

Hon är certifierad World Peace Gong player av Gong Academy.

Beatrice bara älskar att skapa helande upplevelser och få andra att må bra i både sin kropp och sin själ. Gongerna är här för att tjäna världen med helande. Och Beatrice ser sig själv som en mellanhand av dessa vibrationer medan hon spelar Gongs-vibrationerna som tar dig in i ditt inre sanna jag, Anandamayakosha, balanserar det som behövs i ögonblicket och tar dig på en resa inom och utanför dig själv.

•släpp taget

•rensa hjärnan

•bli gonged!    www.beasgongyoga.se

Mouschka Shanta Drouzy

Mouschkas passion är att hjälpa människor att ta sig in i centrum av sin egen kraft, lyssna på sin inre röst och kommunicera den med tillit och öppenhet. Hon förespråkar total ärlighet som ett sätt att älska hela sig själv och att hedra andras kraft.

Sedan Mouschka gav sin första workshop på Space of Love för 9 år sedan har hon dragits in i shamantrummans kraft, som har förändrat hennes liv – och hon brinner för att initiera människor till shamanens magi trummor & trumresor för att komma åt inre visdom!.

Mouschka vill förmedla lekfullheten i det förtroendet genom sina 4 workshops på Space of Love – en serie workshops med trumresor eller kanaliserade shamanistiska meditationer och övningar. De 4 workshoparna är skapade som en fortsättning som kommer att gynna dig mest om du tar dem alla, men du kan komma till bara en. I år kommer alla att vara i samskapande med hennes shamanska ljudvänner: Camila, Sereno och hennes Life Coaching-partner Joel – med vilken hon också kommer att vara värd för ett “Temple of Transformation” där du kan arbeta med dolda begränsande övertygelser, känslor fast i kroppen, transformationskanaliserade meditationer, inre barn & till och med tidigare livsläkning. Mouschka skapar även vackert utsmyckade shamantrummor och handgjorda totemdjursmycken, som du kan hitta i FreeYourself-butiken.

Gå med i Mouschkas sociala medier:

www.facebook.com/groups/FreeYourselfTrommecoaching &

www.instagram.com/FreeYourselfDrumming & www.facebook.com/groups/amouschkaandfriends

Sanna Akasha Tobias (7-11 juni)

Mitt kall i livet är att studera Yogisk/Vedisk visdom och integrera den i varje del av mitt liv; Hur vi hittar inre frid och frihet, samt att föra traditionell vedanta vidare. Sedan 10 år har jag det enorma privilegiet att bo och ha dagliga klasser med mina lärare Swamiji och Radha 8 månader om året. Jag kommer dela med mig av den kunskap, insikter och verktyg som varit viktigast i mitt liv, för läkning, utveckling och resa mot moksha – frihet.
På festivalen undervisar Sanna klasser om:

– Tillit, sett från ett yogiskt/vedantiskt perspektiv, integrerat med psykologi

– Läka det inre barnet och vårt undermedvetna

– Yogisk visdom kring relationer till andra

– Yogiska / Universella värderingar – avgörande för att hitta inre frid

www.samayoga.info

Anneli

Anneli är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och meditationslärare. Med en förkärlek för ljud, vibration och mantran. Hon är hängiven och ödmjuk i sitt sätt att leda yoga. Med en djup känslighet för den subtila energin som rör sig genom oss alla. Anneli har under flera år hållit i Aquarian Sadhana på stranden vid soluppgång på festivalen. I år kommer hon att hålla i hjärtöppnande och expanderande yogapass.

Akasha Skaldeman (2-11 juni)

Akasha är festivalens övergripande arrangör. Hon är född och uppvuxen i Kalifornien och flyttade till sverige år 1972. Hon har organiserat festivalen sedan 2005 och finner en stor glädje och meningsfullhet i detta medskapande. Hon kom ursprungligen till festivalen som en magdanslärare och senare som en ledare av de Universella fredsdanserna. Hon dela gärna dessa cirkeldanser från denna djupt rika och nu internationella tradition.