Lärare och Musiker

En blandning av gamla favoriter och nya godingar.

Besök gärna vår Instagram och Facebookgrupp
(Listan kommer att uppdateras löpande fram till start.)

Roaman (June 5-8) 

Roaman’s compositions echo as soul-stirring anthems of (inner) freedom & resilience, a testament to the power of music to uplift and heal a world in need, inviting the listener on a journey leading back to what matters most. His music resonates with those devoted to planting seeds for a brighter tomorrow: the dreamers, rebels, wounded healers, peace-builders and change-makers striving for a more holistic, kind and conscious approach to the way we relate to ourselves, each other and our planet.

Drawing from a rich tapestry of folk and reggae roots, while embracing an eclectic spectrum of influences spanning from gospel and medicine music to hip hop, Roaman’s powerful, deeply relatable songwriting and electrifying live performances have attracted a loyal global fan base which has been steadily expanding since the “Roaming Roman” initiated his musical journey busking in the streets Camden Town, London (UK) and the squares of his hometown Rome (Italy) over a decade ago.

After performing extensively in the USA, Europe and Costa Rica, and playing festivals alongside Mose, Sam Garrett, Fia, Nessi Gomes, Ayla Nereo, Facesoul, Aware’ and many other conscious artists, Roaman continues to “make the revolution irresistible” and captivate international audiences with his original music medicine and inspiring stories, offering solace and rallying people from all walks of life toward more authenticity, harmony, positivity and change.

He’s currently immersed in crafting his latest studio album “Stay Open to Life”, due in July 2024.

Sky Akasha Tobias (2 -9 juni)

“Vilken underbar resa yoga har gett!” Det har varit 29 år av att hålla praktiken vid liv i mitt liv, lära mig om den inre resan och förstå helheten. Under de första dagarna provade jag alla stilar jag kunde hitta, snabb och långsam, atletisk och ändå ledde det till slut till Sama Yoga, fri från extremer och med balanserad i alla aspekter av livet. Det här är vad jag lär ut och vad jag lever. Äktenskap och att få barn har bara ökat min hängivenhet för yoga och att ta emot allt som är graciöst. Att undervisa i Sama Yoga är alltid en ära och en välsignelse.

www.samayoga.info

Boris och Nina Snäll (31 maj-9 juni)

Boris ser humor som en av de viktigaste verktygen för inre utveckling. Hans breda bakgrund från Kung Fu, Cirkus, Gymnastik och Dans inspirerar och gör hans kurser underhållande och med en uppfriskande känsla. Allt det som vi uppfattar som utmaningar förvandlas till lek när vi känner oss trygga i en välkomnande miljö. Förändring sker i varje ögonblick och Boris hedrar den processen i varje klass genom att balansera rätt mängd utmaning och lekfullhet. Alla är välkomna att ta del av resan.

Nina är mor till tre barn, yogalärare, doula, bärabarncoach. Hon har jobbat med yoga, akrobatik och massage en stor del av sitt liv. Till henne kan du fråga vad som helst. Hon är en öppen bok.
På Space of Love kommer hon framförallt dela härlig acroyoga som för oss närmre varandra och leken.

Jem Chan Phap Ho” Fredhamn (31 maj-9 juni)

Jem lämnade en juristkarriär i Stockholm för att leva som munk i 18 år i Plum Village Community of Engaged Buddhism i Frankrike och Kalifornien. Jem har varit Dharmalärare sedan 2010 och Zen mästaren och fredsaktivisten Thich Nhat Hahn är hans lärare. Under sina år som munk har han träffat och undervisat tusentals medmänniskor som sökt utveckling och guidning i sina liv och inre resor. Hösten 2018 drabbades Jem själv av en stor livsprövning när han diagnostiserades med cancer. Händelsen fick honom att söka sig tillbaka till sina rötter i Sverige och sedan 2020 har Jem lämnat livet som munk. Han har fortsatt vigt sitt liv åt att verka som Dharma lärare och bidra till mer kärlek och medvetenhet i världen.

Jem kommer leda meditation, qigong samt workshops i livskonst i nuet under årets festival. Jem kommer även att hålla en workshop tillsammans med sin maka Emma Dinmali. I denna workshop ligger djup närvaro och Buddhistisk undervisning i botten och vi kan låta det som skaver inom oss stiga till ytan och förlösas med stöd av EFT tapping och andra tekniker. I en trygg gemenskap kan vi känna igen oss i varandra och bidra till varandras läkning. Steg för steg kan vi bli allt mer närvarande och njuta av nuet. Jem verkar förnärvarande under Hjärtats Glädje där blogg, kurser och retreater erbjuds: https://hjartatsgladje.se/

Emma Dinmali Fredhamn (31 maj-9 juni)

Emma Dinmali gick Osho terapeututbildning i Pune, Indien 2002 och har sedan 2003 guidat familjekonstellationer. För några år sedan gick hon utbildningen i TRE – Tension and Trauma Release Exercises. Hon lär ut hur man genom TRE aktiverar den naturliga inre mekanismen som gör att man genom skakningar kan förlösa ny och gammal stress och spänningar som satt sig i kropp och nervsystem. Emma Dinmali är även certifierad i EFT tapping och kommer på festivalen att visa hur man genom att knacka med fingrarna på punkter längs kroppens meridianer kan lugna nervsystemet och bryta begränsande tankesystem. Emma Dinmali kommer även att hålla en workshop tillsammans med sin man Jem “Chan Phap Ho”. I denna workshop ligger djup närvaro och Buddhistisk undervisning i botten och vi kan låta det som skaver inom oss stiga till ytan och förlösas med stöd av EFT tapping och andra tekniker. I en trygg gemenskap kan vi känna igen oss i varandra och bidra till varandras läkning. Steg för steg kan vi bli allt mer närvarande och njuta av nuet.

www.inrefrihet.se

Elin Ljuset Scott (31 maj-9 juni)

Elin är en hängiven barnyogi som ansvarar för barn- och ungdomsaktiviteterna under festivalen. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med barn och att stödja ungas utveckling mot ett liv i harmoni. Elin är certifierad samayoga, yinyoga och barnyoga lärare samt har en masterexamen i pedagogik inom religion och språk. Inom Svenska Kyrkan erbjuder Elin yoga, meditation och samtalscirklar för unga tjejer, och ansvarar för körverksamhet och kreativt skapande för barn. På Space of Love erbjuder hon aktiviteter för barnen som är 4-12 år gamla. Några av aktiviteterna är yogalekar, skogs och strandlek, sagor, sång, dans, akrobatik, barnsvetthydda, pyssel och mycket mer. Som en av festivalens arrangörer välkomnar hon alla till festivalen -särskilt barnen!

Sanna Akasha Tobias (2-9 juni)

Mitt kall i livet är att studera Yogisk/Vedisk visdom och integrera den i varje del av mitt liv; Hur vi hittar inre frid, harmoni och frihet, oavsett yttre omständigheter. Jag hittade meditationen och snart därefter yogan, när jag var 16 år, och har sedan dess haft en daglig praktik som hjälp mig otroligt mycket när jag gått genom livets kringelikrokar. Det var dock först när jag hittade traditionell vedanta, 2008, som jag kände att mitt sökande verkligen hittade svar. Sedan dess har jag haft det enorma privilegiet att spendera många månader om året med mina lärare Swamiji och Radha. De har med stort tålamod hjälpt mig förstå vad det innebär att hitta hem i mig själv, att finna inre frihet, att förstå vad de uråldriga upanishaderna vill visa oss, att denna urgamla kunskap är lika relevant och eftersökt idag som för tusen år sedan. Under min resa genom livet – som yogalärare, ingenjör, och nu också mamma, har denna kunskap och verktyg varit totalt ovärderlig för mig, och jag brinner därför för att dela med mig till andra som är intresserade av läkning, utveckling och moksha – frihet.

Tillsammans med min man Sky driver jag Sama Yoga, holistiska retreats och Yogalärarutbildningar där vi integrerar yogans livskunskap och verktyg med de fysiska yoga övningarna som kropp och själ mår bra av.

www.samayoga.info

Canelle Chinmayi Joachim

Jag undervisar i Satyananda Yoga, en yogatradition som tillhör den klassiska yogan. Satyananda Yoga bygger på en gedigen kunskap om och insikt i människans natur. Man vill inom Satyananda Yoga verka för att förmedla de verktyg vi människor behöver för att kunna leva våra liv så konstruktivt, kreativt och balanserat som möjligt och man gör ett omfattande arbete för att anpassa yogan till det vardagliga livet. Jag tycker yoga ger ett inspirerande, intressant och intelligent perspektiv på människan och livet och Satyanandatraditionen visar, bl.a. genom sin väl genomtänkta pedagogiska struktur, att det som vid första anblicken kan verka litet
och enkelt är det som bär potentialen till djup och långtgående transformation.

Under festivalen kommer jag ge yogaklasser med både grundläggande och fördjupande fysiska övningar. Jag kommer också hålla en klass med introduktion till meditation.

Hemsida: https://www.cirklar.net/

Zion Ivarsson

Jag är konstnär inom fältet Visionary art och lärare inom kreativa processer och frigörande måleri. Jag ser på den skapande processen som en väg för att läka sig själv, bearbeta händelser och kunna finna nya vägar framåt. Att skapa en förståelse för sig själv, sitt inre liv
och för den omgivning vi lever i. Att måla och skapa är en aktiv meditation som för dig närmre dig själv.

Under festivalen kommer jag att leda workshops inom frigörande måleri med olika teman och utgångspunkter. Healing arts-läkande processer genom symbolspråk. Rhythm and paint-måla till live musik. Connection through art-skapande gruppövningar där vi närmar oss varandra genom de bilder vi skapar. Intuitive art-intuitivt måleri där vi utforskar vår skapande sida.

Zion kommer också tillsammans med Canelle leda Nyabinghi drumchanting under festival.

Du behöver inga förkunskaper inom konst och måleri för att delta i workshops. Material och färg finns på plats.

Zion hemsida: https://www.zionivarsson.se/

David Hirtenstein (31 maj-9 juni)

David är en resande thailändsk massageterapeut, yogalärare och medgrundare av The Intimacy Project.

2013 slutade han sitt jobb och bestämde sig för att gå från Europa till Indien, följa hjärtats väg. Han arbetar med kroppens naturliga intelligens, kombinerar thaimassage, Hatha Yoga och Qi Gong, och är dedikerad till den praktiska tillämpningen av andlig träning i livet. David delar med sig efter varje individs behov, och tar stor glädje av att stödja andra mot ett autentiskt själv-uttryck och kontakt med sin kropp.

Kroppen är sinnets spegel, och det finns stor läkning genom den terapeutiska kraften i andningsledda rörelser, balanserad med stillhet i pranayama och meditation. Genom att slå samman detta med frigörelse genom Thaimassage, tar Naturen hand om allt annat.

På festivalen kommer han att dela workshops om thaimassagens heliga dans och konsten att älska beröring, samt erbjuda privata sessioner.

Inaya Oakroot (31 maj-9 juni)

Inaya är skaparen av de transformerande böckerna ”Liv – Allting avgörs innan det börjar” och ”Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv”.

Nu senast har hon kommit ut med bästsäljaren ”Unfolding Your Pure Potential” där hon myntar begreppet ”Divine Duality”.
Genom olika konstarter är hon en spirituell spindel som väver samman våra sinnen till inre resor. Hon sammanför konstnärens öga och poetens språk till att uppleva magin av vara i Jordens fysiska densitet och samtidigt ha förmågan att röra sig i andra dimensioner. Deras kopplade möjlighet att transformera våra liv till vår ursprungliga kraftkälla. Till sin hjälp har hon olika medier. Det som är nytt för i år är en djupare healing genom rösten, där hon också kan erbjuda individuell healing under festivalen.

På Space of Love festivalen tar hon med sig sina sjungande kristallskålar och trumma och använder sin röst i övertoner för att med hjälp av frekvenser föra oss in till djupa meditativa helande tillstånd. De guidade meditationerna tar oss in till oss själva och vår egen gudomlighet. Vår förmåga att skapa våra liv i samklang med Kosmos flöden.

På festivalen kommer hon också kunna erbjuda Soul Realignment reningar; rening av negativ karma och blockeringar som ligger kvar från tidigare liv och nuvarande.

För den som vill fördjupa sig i Divine Duality håller hon en retreat på Öland mellan 16 – 21 juli 2023.

www.bakomytan.se

Roland Nahringbauer (5-9 juni)

Roland är kundaliniyogalärare och har bidragit med att leda Aquarian Sadhana på stranden i soluppgången under många tidigare festivaler. Så blir det även i år under festivalens senare del, då du har möjlighet att komma i direkt kontakt med själens kvalitéer av kärlek, oräddhet och inre tillfredsställelse. Förutom kundaliniyoga kommer han leda workshop i Animal Movement där du på ett roligt och lekfullt sätt jordar dig, bygger styrka, balans, rörlighet och koordination genom att röra dig som katten, björnen, grodan, apan, krabban och ödlan. I workshopen som introducerar dig till IFS (Internal Family Systems) harmonierar och läker du din personlighets olika delar genom att skapa en trygg, inre anknytning till ditt sanna jag. I Natural Vision Improvement provar vi olika övningar och vanor som bidrar till skönare känsla i våra ögon och bättre funktion i vårt seende. Roland delar också gärna sin entusiasm för och kunskaper om brädsporter som wingfoling och surfskate. Men varning, det kan vara beroendeframkallande :).

Hemsida: www.yogiontheroad.se
Facebook: www.facebook.com/Yogi-On-The-Road-103739071964833

Nina Medicina (5-9 juni)

MEDICINKVINNA/CEREMONIELL SPACEHOLDER/BREATHWORK INSTRUKTÖR OCH SOUNDHEALER

Nina kommer från början från Stockholm men har efter större delen av sitt vuxna liv boendes i storstäder som San Francisco, LA och Shanghai, hittat lugnet i nordöstra Skåne där hon driver kursgården The Wild Meadow. Vintrarna spenderar hon vid Lake Atitlan i Guatemala där hon håller på att bygga upp ytterligare en conscious community och en healing sanctuary.

Nina är utbildad i naturmedicin och brinner för att använda ogräs, växter och örter som mat och medicin men även plantmedicinen Kakao ligger henne varmt om hjärtat. Nina är även utbildad i breathwork, yoga, meditation och soundhealing och kommer hålla i workshops där vi kommer få släppa på spänningar och hitta vårt inre lugn genom vår andning och andra frigörande övningar. Ninas happy place är runt sjungandes runt elden så det är antagligen där ni kommer hitta henne när hon inte håller i 2 Ceremoniella Breathwork sessions under veckan.

www.ninamedicina.com

@ninamedicina 

www.wildcacaocollective.com

Gauri (Mina Petersson) (5-9 juni)

Gauri är yogalärare och älskar indisk kultur. Hon organiserar yogaretreater och gruppresor i Spanien, Frankrike och Indien. Hon har delat med sig av yoga sedan 2012 och på senare tid har hon fördjupat sin förståelse för kopplingen mellan yoga och advaita vedanta genom Swami Satyananda Saraswatis läror, samtidigt som hon bor nära och deltar i hans ashram i Spanien. Den yoga hon delar med sig av omfattar asanas och rörelser, pranayama, bandhas och mudras, meditation och mantran. Fokus ligger inte bara på att bli fysiskt flexibel, utan också på att öka vitaliteten och medvetenheten och att lugna sinnet. På festivalen kommer hon att dela med sig av yoga på stranden vid soluppgången med sungazing och mantran för Surya.

Insa Korth (31 maj-9 Juni)

Insa har delat med sig av sin gåva som “space-holder” och Reikimästare internationellt sedan 2009. Sedan dess har hon fördjupat och utvecklat sina kunskaper inom energi- och healing metoder. Insa är certifierad inom olika discipliner av yoga, pranayama & ljudterapi. Hon leder kvinnocirklar och andra energiska ceremonier.

Insa innehåller också nynnande tekniker som din egen helande kraft. Hennes ljudresor är intuitiva och involverar olika instrument och mantra sång.

Insa kommer ursprungligen från Tyskland och bodde i Australien i över ett decennium där hon drev sin egen yogastudio.

Kurserna hon håller under festivalen:
* Morning Bliss Frequency 
* Sound Journey för att väcka dina sinnen

Börja dagen med en resa till din själ. Låt dig bada i olika Sounds of crystal-skålar (och kanske gong). Låt frekvenserna kittla dina sinnen, väcka det som vill ses och öppna ditt hjärta för de transformerande workshops som ligger framför dig.

The power of Humming – Humming & Mantra Chanting Journey med instrument

Anslut till den helande kraften i din egen röst genom att nynna. Vi kommer att utforska genom att nynna på flera toner och Bij Mantras, och gå med i Mantra alla tillsammans. Tillåt dig själv att känna

Möt din skugga genom Gong

Gongs har en kraftfull frekvens som kan nå dig inom en djup del av din skugga. Gongen polariserar; den är antingen älskad eller ogillad. Speciellt om du ogillar det, behövs förmodligen den här frekvensen mer än något annat för dig.

Instagram: https://www.instagram.com/insa_korth

Felix Berglund (31 maj-9 juni)

Felix är en man som ägnar sitt liv åt att uppnå en djup kontakt med sig själv, världen som helhet och andra individer. Genom inre resor och fysiska platser runtom i världen har han utforskat vad det innebär att vara människa. Hans feminina energi, såsom intuition, självkärlek, reflektion, empati och känslor, har varit en ledstjärna under första delen av hans liv. Genom initiering i mansarbete fick den aktiva maskulina energin fäste i Felix system och han insåg att hans år av inre arbete var något han ville dela med världen och inte minst med andra män. På festivalen kommer Felix att hålla i manscirklar. Felix är en certifierad hypnosterapeut, utbildad yogalärare och mansgruppfacilitator. Han har flera utbildningar inom hypnos, vilket är ett kraftfullt verktyg för förändring i livet. Hypnos har blivit Felix sätt att hjälpa människor. Han utstrålar en aura av lugn omkring sig och har en passion för ljudets läkande effekt. Han älskar att skapa ljudbad och hålla i ljudhealing.

Frida & Julia Malmquist – Sweet Sound Sisters (1-9 juni)

Vad vore livet utan musik? Sång, rytmer och toner är vårt syre, medicin, och sanna uttryck.

“Jag spelar och sjunger hellre än pratar. Sedan mycket unga år har musiken alltid varit en stor del av mitt liv. Från musikutbildningar av olika slag och medverkan i många olika konstellationer som storband, rockband, blues och jazzband. Till att nu de senare åren hittat ett annat musikaliskt uttryck och skapande genom sound healing. Där jag med rösten och mina vackra instrument kan nå människor på djupet för läkning och transformation. Låta dem resa i sina inre världar och vaggas till slummrigt tillstånd i mina Healing Concerts. Jag är utbildad Yogalärare, massör, musiker och Sound healer” -Frida

Tillsammans med min syster Julia kallar vi oss för “Sweet Sound Sisters”

Våra sound-healing sessions är innerliga, varma, spännande och ibland emotionella. Vi vill ta dig till platser i ditt inre där du får möta dina gömda skatter. Där du får känna dig levande och vibrerande. Och där du får uppleva att du är hållen och stöttad och kan vila tryggt i dig själv. Du kommer lyssna till, och ta emot, långa, utdragna toner från klang- och kristallskålar. Djupa och pulserande rytmer från trummor och annat slagverk. Lugnande melodier från The Native American Flute. Och medicinsånger, mantran och stämsång som berör djupet av ditt hjärta.

Hemsida: : http://www.fridfulltihabo.se
Instagram: fridfulltihabo

Mark Reeves (31 maj-4 juni)

Mark Reeves Dip, MA. is an integrative coach & therapist who has been running courses and workshops in self-awareness and therapeutic healing for over 25 years. He creates a uniquely safe environment where people can fully be themselves and explore all that is within them, in a way that feels engaging, fun and natural.

“I love creating opportunities for people to be real and authentic, opening themselves to discover more of who they really are. My focus and interest is on all the ways we create separation between ourselves and others and how we can open to a different possibility in which we are connected and at one with each other and our world.” His workshops are held in English.

Paula Nygren (5-9 juni)

Paula är tantrica, passionerad sexsibility coach, tantramassör och erfaren tantralärare. Hon håller kurser, ger behandlingar och har coachande samtal för par och enskilda i sitt företag Lust in Life. Paula uppskattas för sitt lättsamma sätt att skapar ett kärleksfullt space där allt blir naturligt, tryggt och du kan slappna av och utvecklas. Hon vill inspirera dig att vara mer levande, mer i din kropp, öka din lust och att kommunicera mer kärleksfullt. Paula lever utanför Varberg på landet tillsammans med sin man Henrik Bengtsson och deras tre barn. På festivalen kommer Paula tillsammans med sin man att hålla i Tantrisk beröring samt Tantrans magiska möten. Hon håller även i Women Rising- Tantra för kvinnor.

www.lustinlife.se

Malin Wendel (31 maj-9 juni)

”Förvänta dig inget, se fram emot allt!” Dessa ord är skrivna i så kallad automatskrift och budskapet summerar väl en nyfiken tillitsfull hållning till livet, t ex när vi kliver in i Space of Love bubblan. Malin arbetar med personlig utveckling på olika plan; som mental tränare, som inspiratör och via det skrivna ordet som författare. Den spirituella vägledningen finns som en ljuspelare, snarare än en röd tråd, genom samtliga sätt att hjälpa andra (och sig själv) att läka och växa.

Under festivalveckan kommer Malin att erbjuda workshops i intuitivt skrivande. Hon delar med sig av konkreta tips som underlättar flödesskrivning och vägleder dig in i ett uppkopplat tillstånd för att välkomna de ord som vill ut.

@kollmalin
#ordsomvillut
www.kollkonsult.se

Sven Kihlström (2-6 juni)

Sven är en musiker som med Urkraften i sina
instrument återknyter till ursprunget för skapande.
I kontakt med visdomen från Solen och Månens kretslopp,
Naturens växter och djur kommer inspiration till sång och musik.

ModerJordTrumman bjuder in till Sång, Dans och Trummande på Strandängarna.

Magnus Nilsson

Jag heter Magnus Nilsson och undervisar i Hathayoga och Qigong.
Jag är utbildad av den Keralesiske yogaläraren Balachandran genom Svenska hälsoteamets 3-åriga hathayogautbildning samt har vidareutbildat mig i Indien och i Europa i yogafilosofi och hathayoga. Jag undervisar även i en eklektisk form av Qigong, influerad av olika stilar och lärare. Yogan har följt mig genom livet sedan min första Indienresa 1996 och jag har sedan dess fortsatt att sprida yogans kunskaper vidare som helande ringar på vattnet till olika människor. Vad kan du förvänta dig av mina yogaklasser?
En traditionell men eget utformad variant av Hathayoga med syfte att förena rörelse, andning och medvetande till en harmonisk enhet, ofta med fokus på utvecklandet av spirituella hjärtats kvalitéer. Avslutas med välgörande avslappning och meditation på kärleksfull välvilja mot sig själv och andra- Metta bhavana.

Jag bor med min familj , sambo och son i Uddebo i Västra Götaland, där jag är verksam som bildkonstnär, yogainstruktör och undersköterska.

Arvid Divra (31 maj-9 juni)

Musik ger oss kraft, glädje och väver oss samman. Med flertal instrument vill jag bidra så att vi kan dansa, sjunga och mötas i musiken!

Andreas

Andreas har studerat shamanism de senaste 15 åren genom Meditation, Breathwork (Yoga), Ayurveda, Qi gong, Kinesisk Medicin, Örtmedicin, Mat som medicin, Primal Movement & Nervsystemsreglering – Neurogena skakningar- i fokus. Sen 7 år har han praktiserat dieta av vild natur, & en ceremoniell inställning till livet. Ett brett spektra av perspektiv för att förstå alla sidor av hur vi läker & stärker kropp & själ. 

Idag undervisar & guidar han klienter i olika former samt livsstils-/näringsrådgivning, via Brown Bear Yoga Studio Årsta, Stockholm, online & on the road. 

På Space of Love 2024 serverar han medicin i workshopformat – Brown Bear Yoga Release – andningsarbete-nervsystemreglering-nidra. Samt erbjuder rådgivning för helande & stärkande av kropp, sinne & själ.

Eva Dunder (31 maj-9 juni)

Eva kommer dela med sig av flera workshops, sånger, konserter och hålla i Öppen Scen. Hon kommer också att laga och servera magnifik mat i Restaurant Yellow House/Café 69! Det kommer vara live konserter vid restaurangen, säg till om du vill uppträda.

– Open Heart Jam: En intuitiv improviserad resa genom ljudande, sjungande, spelande, delande och dansande.

– Intuitive Expressive Song: Lekfulla ljud/sångövningar och intuitivt sjungande och ljudande tillsammans.

– Västafrikansk inspirerad dans: Skaka kroppen och frigör massa spänningar och inhalera mera energi och lust i ditt liv!

Eva kommer ge en konsert med det energifyllda world-reggaebandet Mamma Dunder!

Kerstin Axelsson (1-8 juni)

Min dagliga morgonyoga tog sin början 2009 och sen har det bara fortsatt att berika mitt liv. På festivalen kommer jag att hålla i Sadhana mellan den 7-11 juni. Manereia Hanuman kommer att spela med oss till mantrana dom flesta tillfällena. Aquarian Sadhana från Kundaliniyogan är komponerat för påfrestningarna och utvecklingen under denna tid. Kännetecknet för Aquarius är “vi”, inte “jag”. Timmen före soluppgången är den tidsperiod som kallas “ambrosial timmar” eller “amrit vela”. Under amrit vela är solen i en sextiogradig vinkel mot jorden och energin som läggs fram i sadhana har ett “superladdande” resultat

Du kommer att få alla mantra och Japji på papper så du kan följa med även om du är helt nybörjare. Ta varmt på dig och med dig. Efterhand som solen stiger blir det varmare och lagret av kläder minskar . Mössa är skönt både för dom kraftiga kombinationerna i mantrana och för att det är lite kyligt.


Vi börjar med att läsa Japji, här ligger kraften i kombinationen av ljud “naad”. Sedan är det dax att tona in och göra vår morgonyoga tillsammans.

Anja Giermann (6-9 juni)

Medium, hundinstruktör och konstnär

Anja är född och uppvuxen på Öland och har blivit ön trogen hela livet. Hon startade sin verksamhet, Butik Nyfiken, för 27 år sedan och har sedan dess arbetat med medial rådgivning och bred kursverksamhet i tex meditation, genom olika former av mindwalks. Numera arbetar hon med enskilda sessioner och framför allt som instruktör för hundägare. Hon arbetar även med möbelkonst, håller kreativa kurser och spelar sedan ett par år didgeridoo.

Anja brinner för att inspirera människor att våga nytt och att plocka fram sin kreativitet. Under festivalen kommer hon att hålla två workshops på tema: Prova didgeridoo! Hur låter ett av världens äldsta instrument? Hur får man fram ljuden och hur fungerar cirkulär andning? Många glada skratt utlovas och de jordnära och urgamla vibrationerna tar dig med på nya upptäckter. Du kommer även att få meditera fritt, genom en stilla ljudresa.

Hemsida: www.butiknyfiken.se
Facebook: Ateljé Nyfiken och Full Fart Hundkurser

Lina (31 maj-9 juni)

Jag är här för att hjälpa människor att hitta tillbaka till sig själva, precis som jag fick hjälp när jag behövde det som mest. Vi är magiska varelser och vi har allt inom oss, ibland behöver vi bara hjälp från någon på utsidan för att hjälpa oss hitta tillbaka till vårt sanna autentiska jag. 

CONNECT WITHIN: Skakning – Andningsarbete – Self De-armouring – Reiki Healing 

Under denna session kommer vi att öppna upp för att frigöra det som är redo att frigöras från våra kroppar och energifält i detta NU. 

Skakning – För att aktivera energiflödet i vår kropp och för att öppna upp för att släppa de stagnerade energierna och fastnade känslorna. 

Andningsarbete – För att ännu mer aktivera energierna i kroppen för en kraftfullare frigöring, och du aktiverar ibland i detta skede din inre kundalinienergi – livskraften i ditt rot/sakrala chakra. 

Self De-armouring – Där vi hittar våra stagnerade känslor och släpper dem från vår kropp och energifält. 

Reiki Healing – En guidad upplevelse där reikifältet öppnar sig och du kommer att få ta emot healingen. Under sessionen kommer du även att omslutas av Sound healing som också ger en kraftfull helande effekt på kropp, sinne och själ. 

Detta är en klass där du kan känna dig helt trygg att öppna upp och känna dina känslor fullt ut. Det kan vara ilska, det kan vara sorg, det kan också vara skratt och kärlek. 

Öppna upp, djupdyk i dig själv, släpp ut och ta emot. 

Jag ser fram emot att träffa dig. 

Andy Sunnia (May 31st-June 8th) 

Andy Sunnia has been wandering through the spiritual world for over 20 years. Through a chance encounter 6 years ago he met one of his soul teachers Tamara Messenger and in the last 4 years has worked extensively with her and the practice of Quantum Liberation. 

During this festival Andy invites you to journey into the heart where you can manifest a divine empowered existence. He will teach the basic tools of Quantum Liberation – connection to life and source, the heart flash and ways to reprogram your reality. Through these workshops you will learn the tools to free old habits/beliefs and how to welcome/create new ways of living for your highest good and in the best way. Come and join the workshops where we will play with the Quantum Field and bring light and love to all aspects of ourselves.

Workshops will be held in English. 

Magnus Bengtsson

Magnus kommer till oss på festivalen och bjuder in till cirkusskola för barn, ungdomar och vuxna! Han är en uppskattad och erfaren cirkuspedagog och cirkuskonstnär. Magnus har lång erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar, och lär ut konsterna med mycket glädje och inspiration. Han kommer från Falkenberg och skapade Magnus Cirkusskola år 2005. Magnus kommer med en bil som är fylld av cirkusprylar som du under hans ledning kommer att få utforska. Han tar dig igenom grundläggande tekniker för jonglering med bollar, ringar, devil sticks, diablo, styltor, lindans, klot, akrobatik och clowneri. Som Magnus säger; ”På cirkus hittar alla sin grej!”. Under ledning av Magnus skapas en föreställning av de som deltagit i cirkusskolan.

För mer om Magnus, titta på YouTube-videon
“Magnus cirkusskola”.

Rebecka Magnusson (1-8 juni)

Rebeckas yogaresa började i ashtanga yoga-traditionen men har under åren grenat ut sig och idag undervisar hon främst i vinyasa, yin och rehabiliterande yoga. Under festivalen kommer hon bland annat hålla en workshop i ”Happy hips” (yin) som fokusera på att frigöra och lösa upp spänningar i höfterna. Hon kommer också bjuda på en inversion workshop (Yang) där vi vänder upp och ner på oss själva samt jobbar på styrka och stabilitet. Rebecka arbetar också som massör och ayurveda terapeut, Massagebänken följer med, om du vill boka en behandling.

www.livochlotus.se

Hanzano Lidbrink

Jag undervisar dynamisk Hatha yoga som man blir varm, stark, vig, lugn och snygg av. Alla kan vara med. Jag kallar min yoga för ”Zoulyoga”, där grunden är dynamisk Hatha yoga blandat med yin yoga, bikram yoga och annat jag gillar. Klasserna kan vara rätt lekfulla och roliga. Jag tycker om när yogan inte blir för pretentiös, men vill heller inte förringa djupet i den. Sedan många år undervisar jag yogaklasser på Hellasgården i Stockholm och har även en Yogashala på Utö med dagliga klasser sommartid.

Space of Love tillhör sommaren och jag kommer till festivalen för 16:de året. På festivalen kommer jag även att spela musik som basist. Som musiker älskar jag att spela alla typer av musik och hoppar gärna in i alla möjliga sammanhang.

Beatrice Anada Nilsson (3-9 juni)

GONG är kanske det äldsta instrumentet i världen. Det är ljudet som skapade världen. Ljudet inom alla ljud. Det tar dig till ditt inre sanna jag. Du får känslan av att komma hem.

Beatrice Nilsson är certifierad WorldPeace gongplayer. Hon har jobbat med olika behandlingar sedan 1981. Hittade yoga i Frankrike 1988. Hon träffade Sky sommaren 2007 och det var starten på Yoga Lärarutbildning i SamaYoga. 

Beatrice hörde Gongarnas helande ljud under under en utbildning i MediYoga 2011. 

Hon blev helt gongad!

Sedan 2012 har hon tagit flera gong / yogautbildningar för bla. Don Conreaux, Methab Benton, Tom Soltron. Abbey del Sol, Gong Academy, Jens Zygar, Gongmuse Mojcs Morya Malek, Martin Bläse, Bjørn Løken, Karin Gibson. Beatrice leder pujas, gongterapi, gonghealing, yogaNidra med gong, YinYoga med gong, SamaYoga, MediYoga, qigong, FLYoga, BoardYoga (SUP), SoundYoga. Hon spelar också andra instrument.

Är gonglärare i “The art of playing the Gong”. Även certifierad friskvårds & jordningsguide.

På Spac e of Love kommer hon hålla i GongAvslappning/Gongbad. 

•Släpp taget
•Rensa hjärnan
•Get gonged!

Fb https://www.facebook.com/Handgreppet
Instagram https://www.instagram.com/beas_gongyoga

Mouschka Shanta Drouzy (31 maj-9 juni)

Mouschkas passion är att hjälpa människor att ta sig in i centrum av sin egen kraft, lyssna på sin inre röst och kommunicera den med tillit och öppenhet. Hon förespråkar total ärlighet som ett sätt att älska hela sig själv och att hedra andras kraft.

Sedan Mouschka gav sin första workshop på Space of Love för 9 år sedan har hon dragits in i shamantrummans kraft, som har förändrat hennes liv – och hon brinner för att initiera människor till shamanens magi trummor & trumresor för att komma åt inre visdom!.

Mouschka vill förmedla lekfullheten i det förtroendet genom sina 4 workshops på Space of Love – en serie workshops med trumresor eller kanaliserade shamanistiska meditationer och övningar. De 4 workshoparna är skapade som en fortsättning som kommer att gynna dig mest om du tar dem alla, men du kan komma till bara en. I år kommer alla att vara i samskapande med hennes shamanska ljudvänner: Camila, Sereno och hennes Life Coaching-partner Joel – med vilken hon också kommer att vara värd för ett “Temple of Transformation” där du kan arbeta med dolda begränsande övertygelser, känslor fast i kroppen, transformationskanaliserade meditationer, inre barn & till och med tidigare livsläkning. Mouschka skapar även vackert utsmyckade shamantrummor och handgjorda totemdjursmycken, som du kan hitta i FreeYourself-butiken.

Gå med i Mouschkas sociala medier:

www.facebook.com/groups/FreeYourselfTrommecoaching &

www.instagram.com/FreeYourselfDrumming & www.facebook.com/groups/amouschkaandfriends

Monica Cederholm (31 maj-9 juni)

Monica har arbetat som gestaltterapeut sedan 1985. Hon har handlett personal inom den palliativa vården i 15 år och är utbildad i Familjekonstellationer 2001. Hon är även lärare i Vedic Art måleri och håller kurser i denna konstform. Monica har nu skrivit en bok, en upplevelsebok som består av ljudberättelser, tonsatta dikter och målningar. Hon beskriver hur minnen från tidigare liv har hjälpt henne att på djupet bearbeta trauman hon upplevt i detta liv. En läkning på själsnivå som skapat harmoni.

I workshopen kommer du att få lyssna på ett eller fler kapitel i denna bok tillsammans med 2-3 personer. Sedan gör du en egen reflektion över hur du blivit berörd. Hur kan du koppla din upplevelse till ditt eget liv? Efter det har ni möjlighet att dela detta med varandra i den lilla gruppen. Det finns även reflektionsfrågor som hjälp. Jag vill hedra och ära alla kvinnor och män som blivit utsatta för traumatiska upplevelser av olika slag, att de på sitt sätt klarat av att överleva och leva. Därför vill jag genom mitt arbete inspirera till mer frid och harmoni i Ditt liv.

Med Värme och Kärlek
Monica

Anneli

Anneli är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och meditationslärare. Med en förkärlek för ljud, vibration och mantran. Hon är hängiven och ödmjuk i sitt sätt att leda yoga. med en djup känslighet för den subtila energin som rör sig genom oss alla. Anneli har under flera år hållit i Aquarian Sadhana på stranden vid soluppgång på festivalen och kommer att leda 2 sådana pass i år.

Akasha Skaldeman (31 maj-9 juni)

Akasha är festivalens övergripande arrangör. Hon är född och uppvuxen i Kalifornien och flyttade till sverige år 1972. Hon har organiserat festivalen sedan 2005 och finner en stor glädje och meningsfullhet i detta medskapande. Hon kom ursprungligen till festivalen som en magdanslärare och senare som en ledare av de Universella fredsdanserna. Hon delar gärna dessa cirkeldanser från denna djupt rika och nu internationella tradition.