Lärare och Musiker

En blandning av gamla favoriter och nya godingar.

Besök gärna vår Instagram och Facebookgrupp
(Listan kommer att uppdateras löpande fram till start.)

Sky Akasha Tobias (7-11 juni)

“Vilken underbar resa yoga har gett!” Det har varit 29 år av att hålla praktiken vid liv i mitt liv, lära mig om den inre resan och förstå helheten. Under de första dagarna provade jag alla stilar jag kunde hitta, snabb och långsam, atletisk och ändå ledde det till slut till Sama Yoga, fri från extremer och med balanserad i alla aspekter av livet. Det här är vad jag lär ut och vad jag lever. Äktenskap och att få barn har bara ökat min hängivenhet för yoga och att ta emot allt som är graciöst. Att undervisa i Sama Yoga är alltid en ära och en välsignelse.

www.samayoga.info

Rico & Eija Luna (2-11 juni)

Rico är en multi-instrumentalist med en känslosam och vibrerande närvaro. Hans musikaliska uttryck bär på inspiration från Västafrika och Brasilien, även om musiken ofta skapas i ögonblicket. Han älskar att kombinera sina stora intressen musik, närvaro, meditation och det fria uttrycket.

Eija Luna

Eija Luna föddes i musik och glädje!

Hennes strålande personlighet öppnar upp för kärlek i många former och hennes spontana sätt att guida och uttrycka sig själv är djupt inspirerande. Eija Luna är 10 år gammal och har redan spelat på ett flertal festivaler, både solo och i band samt co-faciliterat dynamiska sångcirklar med sin pappa Rico

Tillsammans

Rico & Eija Luna är i början på en aktiv musikalisk resa där de tillsammans utforskar olika former av skapande. De sjunger enkla sånger, heart songs, tolkningar från olika kulturer, ljudresor, body music, och till och med lite pop och funk.

På Space Of Love får vi ta del av 1 konsert och 2 body music song circles och vi kan se fram emot sköna hjärtfyllda ögonblick och ren kärlek.

Chulla Bakthika (2-5 juni)

Chulla Bakthika är en reggae-artist och hatha yogalärare från Sri Lanka. Bosatt i Järna, Sverige sedan 2005. han har världen som sin scen.

2015 debuterade han med reggaealbumet “Singhayo Api” (We are the lions) och 2018 kom nästa album “Inspiration”.  Musiken finns på Spotify, Itunes & Youtube

Musiken är en blandning av singalesiska skalor och melodier, yogamantra (sanskrit) och rootsreggae. Texterna täcker allt från miljöfrågor till relationer, religion och mänskliga rättigheter och sjungs på singalesiska, engelska, svenska och sanskrit.

Genom musiken vill han presentera den singalesiska buddhistiska kulturen samt få det singalesiska folket att stå upp för sina rättigheter.

Hans liveframträdande kommer att få vilken själ som helst att röra sig till rytmerna. Han har framfört sin musik på yogafestivaler i Sri Lanka, Sverige, Italien, Spanien, Indien, Tyskland, Finland, Lettland, Schweiz. med mera Genren heter Roots Mantra Reggae. Just nu jobbar han med sitt kommande album (The Lion Tones)

SpotifyYoutubeVideo

Canelle och Zion (2-11 juni)

Vi driver verksamheten Cirklar tillsammans, en verksamhet som vill ge människor en möjlighet att fördjupa upplevelsen av livet genom kreativt skapande och yoga. Vi har vår bas i Lilla Edet där vi håller kurser i måleri och yoga. Zions workshops innehåller bl.a. intuitivt måleri med livemusik, gruppövningar där samarbete och gemenskap stärks, samt frigörande måleri där vi lär oss att vara med det skapande vi utför i stunden, utan krav på resultat och prestation. Du behöver inga förkunskaper inom måleri för att delta. Material, redskap och färg finns på plats. Canelle undervisar i Satyanandayoga, en tradition med rötter i Indien som tillhör den klassiska yogan. Satyanandayogans fysiska övningar är stillsamma med fokus på medveten närvaro. En yogaklass innehåller asanas – kroppspositioner, pranayama – andningsövningar och yoga nidra – djupavslappning. För mer info om Cirklars verksamhet: www.cirklar.net

Nina Medicina 

MEDICINKVINNA/CEREMONIELL SPACEHOLDER/BREATHWORK INSTRUKTÖR OCH SOUNDHEALER

Nina kommer från början från Stockholm men har efter större delen av sitt vuxna liv boendes i storstäder som San Francisco, LA och Shanghai, hittat lugnet i nordöstra Skåne där hon driver kursgården The Wild Meadow. Vintrarna spenderar hon vid Lake Atitlan i Guatemala där hon håller på att bygga upp ytterligare en conscious community och en healing sanctuary.

Nina är utbildad i naturmedicin och brinner för att använda ogräs, växter och örter som mat och medicin men även plantmedicinen Kakao ligger henne varmt om hjärtat. Nina är även utbildad i breathwork, yoga, meditation och soundhealing och kommer hålla i workshops där vi kommer få släppa på spänningar och hitta vårt inre lugn genom vår andning och andra frigörande övningar. Ninas happy place är runt sjungandes runt elden så det är antagligen där ni kommer hitta henne när hon inte håller i 2 Ceremoniella Breathwork sessions under veckan.

www.ninamedicina.com

@ninamedicina 

www.wildcacaocollective.com

Jeanina Dhara (3-8 juni)

Jag har passionerat arbetat som kropps psykoterapeut och coach med bio-energetics, tantra och inre-barnarbete med grupper, par och individer runt om i världen i nästan 20 år. Jag har också varit värd och satt programmet för No Mind-festivalen i flera år.

Jag älskar att utforska och utvecklas och komma djupare in i mitt liv, mitt sanna väsen och min koppling till helheten. Att komma in i en värld av tantra och andlighet var en total förändring av livet för mig och jag har ägnat mig sedan dess åt att leva ett hjärt centrerat liv i närvaro och att stödja andra som längtar efter att göra detsamma.

Kontakta mig om du vill boka en session eller har frågor:

info@jeaninadhara.com

jeaninadhara.com

https://www.facebook.com/JeaninaDhara

Gauri (Mina Petersson) (5-11 juni)

Gauri är yogalärare och älskar indisk kultur. Hon organiserar yogaretreater och gruppresor i Spanien, Frankrike och Indien. Hon har delat med sig av yoga sedan 2012 och på senare tid har hon fördjupat sin förståelse för kopplingen mellan yoga och advaita vedanta genom Swami Satyananda Saraswatis läror, samtidigt som hon bor nära och deltar i hans ashram i Spanien. Den yoga hon delar med sig av omfattar asanas och rörelser, pranayama, bandhas och mudras, meditation och mantran. Fokus ligger inte bara på att bli fysiskt flexibel, utan också på att öka vitaliteten och medvetenheten och att lugna sinnet. På festivalen kommer hon att dela med sig av yoga på stranden vid soluppgången med sungazing och mantran för Surya.

Mark Reeves (2-11 juni)

Mark Reeves Dip, MA. is an integrative coach & therapist who has been running courses and workshops in self-awareness and therapeutic healing for over 25 years. He creates a uniquely safe environment where people can fully be themselves and explore all that is within them, in a way that feels engaging, fun and natural.

“I love creating opportunities for people to be real and authentic, opening themselves to discover more of who they really are. My focus and interest is on all the ways we create separation between ourselves and others and how we can open to a different possibility in which we are connected and at one with each other and our world.” His workshops are held in English.

Diana Bolo (7-11 juni)

Diana Bolo är en sångerska och låtskrivare som ser sitt livsuppdrag i att ge människor möjlighet att låta och sjunga. Hon började skriva sin egen musik efter att ha varit operasångerska i flera år. Den heliga musikvärlden är hennes favoritmiljö på grund av den frihet som finns där jämfört med stelheten i akademisk sång. Diana reser i Europa och Centralamerika och delar med sig av sina medicinsånger och Kirtan-mantran . På festivalen kommer hon att hålla röstöppningsworkshops som ger dig möjlighet att höra ditt hjärtas ljud och sjunga högt utan rädsla och skam. Du kommer att mötas och ansluta till din rösts livshistoria. Diana kommer också att hålla en kvällskonsert.

Tim Jago (2-11 juni)

Tim växte upp i Storbritannien och tillbringade mycket tid i bergen och dalarna i Wales. Han bor nu i norra Sverige. Större delen av hans liv har spenderats i naturen, han har lärt sig om växter och djur och hittat sätt att utforska det mänskliga djuret. För ungefär fyrtio år sedan fick han lära sig traditionell keltisk shamanism och har följt en väg som ledde honom till lärare bland sufier, överlevnadsexperter och yogis. Tim har hållit workshops och retreater i Skandinavien de senaste tjugo åren. Han är också pappa, poet och ultra-maratonlöpare. Svetthyddorna på festivalen i år är planerade att hållas kl 07.30 den 5, 7 och 9 juni

Kostnad 200 kr/person betalas till Tim senast kl. 22.00 dagen innan ceremonin.

Jans Garuda (2-11 juni)

Jan is a German born passionate Tantra Yogin, Yoga Teacher, certified Naturopath (Heilpraktiker), Acupuncturist, body-worker and musician. Starting his Tantra Yogic path early in 1999 he has been teaching Hatha-Kundalini and Therapeutic Yoga, Tantra and Meditation in classes, workshops and Teacher Training Programs since 2009. Jan Garuda is known for transmitting profound Yogic teachings and Tantric knowledge in clear, dedicated and comprehensive manners with a good portion of joy and humor. www.TantraYogaTTC.com 

Malou Saga (8-11 juni)

Malou Saga är en livsartist som har hängivit sitt liv för läkekonst och holistiskt välbefinnande. Hon är certifierad yoga lärare och holistisk hälso coach och erbjuder rum för healing och transformativt arbete genom kroppen och sinnet. Under festivalen kommer hon att erbjuda Holistic Liberation; som är en stärkande melodi av yoga, meditation, energiarbete, förlösande rörelser och djup avslappning. Klassen är designad för att aktivera och nära hela dig. 

Insa Korth (6-11 juni)

Insa har varit Reiki Master sedan 2009 och är utövare & lärare i EFT, yoga, pranayama & ljudterapi. Hon leder även kvinnocirklar och andra energiska ceremonier.

Hennes ljudsessioner är intuitiva och involverar mycket mantrasång. Efter 12 år i Australien bor hon för närvarande i Kalmar med sina barn.

Instagram: https://www.instagram.com/frequency_for_soul/

Felix Berglund (5-11 juni)

Felix är en man som ägnar sitt liv åt att uppnå en djup kontakt med sig själv, världen som helhet och andra individer. Genom inre resor och fysiska platser runtom i världen har han utforskat vad det innebär att vara människa. Hans feminina energi, såsom intuition, självkärlek, reflektion, empati och känslor, har varit en ledstjärna under första delen av hans liv. Genom initiering i mansarbete fick den aktiva maskulina energin fäste i Felix system och han insåg att hans år av inre arbete var något han ville dela med världen och inte minst med andra män. På festivalen kommer Felix att hålla i manscirklar. Felix är en certifierad hypnosterapeut, utbildad yogalärare och mansgruppfacilitator. Han har flera utbildningar inom hypnos, vilket är ett kraftfullt verktyg för förändring i livet. Hypnos har blivit Felix sätt att hjälpa människor. Han utstrålar en aura av lugn omkring sig och har en passion för ljudets läkande effekt. Han älskar att skapa ljudbad och hålla i ljudhealing.

Emilia (2-11 juni)

Emilia/Kreativ Kraft är en öppensinnad yogalärare som fokuserar på att stötta deltagarna att hålla sig i ett meditativt tillstånd genom hela klassen – utan att glömma att ha roligt tillsammans! Kundaliniyoga är en dynamisk och kraftfull typ av yoga för sinne, kropp och själ. Yogaformens syfte är att väcka vår kreativa kraft – för att kunna skapa det liv vår själ åtrår. Klasserna innehåller en yoga-kriyan, meditation, mantrasång, kraftfull musik och ibland frigörande rörelse. Emilia uppmuntrar deltagarna att intuitivt känna sin kropp med djup närvaro. 

Utöver detta kommer ni möta Emilia med penna och block i högsta hugg, som assistent åt Akasha (festivalens arrangör).

Marike van IJssel (2-9 juni)

I have traveled an interesting and curvy journey in my life, from growing up in a small town in the Netherlands to living in an Aboriginal community in the tropical rainforest in Australia. From being a university lecturer in psychology and anthropology to working on my heart-project spreading awareness, kindness and happiness in the world. Once I started giving up my expectations of what life should be like and what I should be like, I found that there is soo much that I love to do. So I decided not to limit myself anymore in saying “this is what I do” but to go with the flow of adventure and magic in life. 

And I invite you to come along on this adventure where I work with the wisdom of our wombspace and the ancient art of felting in “ Wombhealing with sacred felting”. And/or to travel into the realm with our ancestors to fully take our place in this world, in this life, in this being, through the workshop “Female lineages”. 

My felted art comes alive in MERAKI Intentional Creativity

Meraki means that you do something with passion and absolute devotion, with undivided attention and with all your creativity; a labour of love from the heart and soul. It signifies that you “put a part of yourself, your energy, into your work” The sacred felt creations that come into the world under this name are activated with this divine energy

Frida Malmquist (2-7 juni)

Vad vore livet utan musik? Sång, rytmer och toner är mitt syre, min medicin, mitt sanna uttryck. jag spelar och sjunger hellre än pratar. Sedan mycket unga år har musiken alltid varit en stor del av mitt liv. Från musikutbildningar av olika slag och medverkan i många olika konstellationer som storband, rockband, blues och jazzband. Till att nu de senare åren hittat ett annat musikaliskt uttryck och skapande genom sound healing. Där jag med rösten och mina vackra instrument kan nå människor på djupet för läkning och transformation. Låta dem resa i sina inre världar och vaggas till slummrigt tillstånd i mina Healing conscerts. Jag är utbildad Yogalärare, massör, musiker och Sound healer.

Mina sound-healing sessions är innerliga, varma, spännande och ibland emotionella. Jag vill ta dig till platser i ditt inre där du får möta dina gömda skatter. Där du får känna dig levande och vibrerande. Och där du får uppleva att du är hållen och stöttad och kan vila tryggt i dig själv. Du kommer lyssna till, och ta emot, långa, utdragna toner från klang- och kristallskålar. Djupa och pulserande rytmer från trummor och annat slagverk. Lugnande melodier från The Native American Flute. Och medicinsånger, mantran och stämsång som berör djupet av ditt hjärta.

Hemsida: : http://www.fridfulltihabo.se
Instagram: fridfulltihabo

Eva Dunder (2-11 juni)

Eva kommer dela med sig av flera workshops, sånger, konserter och hålla i Öppen Scen. Hon kommer också att laga och servera magnifik mat i Restaurant Yellow House/Café 69! Det kommer vara live konserter vid restaurangen, säg till om du vill uppträda.

– Open Heart Jam: En intuitiv improviserad resa genom ljudande, sjungande, spelande, delande och dansande.

– Intuitive Expressive Song: Lekfulla ljud/sångövningar och intuitivt sjungande och ljudande tillsammans.

– Västafrikansk inspirerad dans: Skaka kroppen och frigör massa spänningar och inhalera mera energi och lust i ditt liv!

Eva kommer ge en konsert med det energifyllda world-reggaebandet Mamma Dunder!

Jem Chan Phap Ho” Fredhamn (2-11 juni)

Jem lämnade en juristkarriär i Stockholm för att leva som munk i 18 år i Plum Village Community of Engaged Buddhism i Frankrike och Kalifornien. Jem har varit Dharmalärare sedan 2010 och Zen mästaren och fredsaktivisten Thich Nhat Hahn är hans lärare. Under sina år som munk har han träffat och undervisat tusentals medmänniskor som sökt utveckling och guidning i sina liv och inre resor. Hösten 2018 drabbades Jem själv av en stor livsprövning när han diagnostiserades med cancer. Händelsen fick honom att söka sig tillbaka till sina rötter i Sverige och sedan 2020 har Jem lämnat livet som munk. Han har fortsatt vigt sitt liv åt att verka som Dharma lärare och har nyligen utbildat sig till qigong lärare.

Jem kommer leda meditation, qigong samt workshops i livskonst i nuet under årets festival. Jem kommer även att hålla en workshop tillsammans med sin maka Emma Dinmali. I denna workshop ligger djup närvaro och Buddhistisk undervisning i botten och vi kan låta det som skaver inom oss stiga till ytan och förlösas med stöd av EFT tapping och andra tekniker. I en trygg gemenskap kan vi känna igen oss i varandra och bidra till varandras läkning. Steg för steg kan vi bli allt mer närvarande och njuta av nuet. Jem verkar under Hjärtats Glädje där blog. kurser och retreater erbjuds: https://hjartatsgladje.se/

Christopher Sigmond (3-10 juni)

Christopher skrev sina första låtar när han var 5 år och bodde i Kenya. Det har gått ”några” år sedan dess, och han är idag en multiinstrumentalist och workshopledare som älskar att erbjuda medveten dans med livemusik.

Under Space of Love kommer Christopher att hålla tre dansworkshops: Varje workshop har ett eget tema och är komplett i sig, men tillsammans utgör de en helhet. Dessa tre teman är Det Sannas, Det Goda och Det Vackra. Stor vikt läggs vid att landa och integrera upplevelserna under slutet av varje workshop. Dansen har ingen koreografi, utan i stället handlar det om att utforska och upptäcka den rörelse som bor i varje ögonblick, och att få möjlighet att uttrycka denna. Dansen får också stöd av improviserad livemusik på olika instrument, såsom trummor, piano och flöjt.

Människor som har deltagit på Christophers workshops säger att de känt sig trygga, lugna och väl till mods. Samtidigt som Christopher har ett holistiskt perspektiv på människan, så lägger han särskild vikt vid att ha en pragmatiskt inställning, särskilt när det handlar om mer spirituella ämnen – dessa saker bör inte endast vara teorier, utan det ska vara begripligt, tillämpbart och välgörande i vardagen. Helst serverat med ett rejäl dos humor!

www.siriussounds.com/sv/

Boris och Nina Snäll (2-11 juni)

Boris ser humor som en av de viktigaste verktygen för inre utveckling. Hans breda bakgrund från Kung Fu, Cirkus, Gymnastik och Dans inspirerar och gör hans kurser underhållande och med en uppfriskande känsla. Allt det som vi uppfattar som utmaningar förvandlas till lek när vi känner oss trygga i en välkomnande miljö. Förändring sker i varje ögonblick och Boris hedrar den processen i varje klass genom att balansera rätt mängd utmaning och lekfullhet. Alla är välkomna att ta del av resan.

Nina är mor till tre barn, yogalärare, doula, bärabarncoach. Hon har jobbat med yoga, akrobatik och massage en stor del av sitt liv. Till henne kan du fråga vad som helst. Hon är en öppen bok.
På Space of Love kommer hon framförallt dela härlig acroyoga som för oss närmre varandra och leken.

Julia Snöljus (8-11 juni)

Julia Snöljus som driver aluna yoga är utbildad yogalärare (sama yoga, womb yoga, yin fascial yoga, women’s embodiment, embodied yin), meditationslärare, jordningsguide, kvinnocirkelledare och har samlat till cirklar och ceremonier sedan 2018. Hon har ägnat många år åt att djupdyka ner i kvinnokroppen och kvinnopsykets mysterier och har också en lång bakgrund som student av Vedanta, läran om icke dualism. Hennes sätt att arbeta grundar sig i ett holistiskt och cykliskt tänkande kring kroppen, och ett icke-dualistiskt sätt att se livet. Julia håller workshops, kurser och retreats i Portugal, Kalmar/Öland och online. Genom onlinekursen Vildkvinnans återfödelse har hon guidat många kvinnor att stå i sin kraft, väcka sin inre vildkvinna och blomma ut i sitt fulla autentiska varande. På festivalen kommer hon hålla workshops för kvinnor i embodiment, yoga samt kvinnocirklar.

Du kan hitta Julia på instagram här: www.instagram.com/yourwildnature

Och på facebook: www.facebook.com/omalunayoga

Maria Hagberg (2-6 juni)

Marias mission på jorden är att påminna oss om sångens helande kraft och att vi alla är Singing Beings, precis som hennes företag heter. Hon skapar trygga space där vi får släppa
taget om prestation, andas, komma hem till vårt hjärta och varande genom röstens läkande vibrationer. Hon inspirerar såväl barn som vuxna att våga sjunga, frigöra och uttrycka sina
röster. Maria gör detta i sina Healing Singing Circles som hon håller i Göteborg, hon arbetar även som röstcoach, körledare samt musiklärare inom grundskolan. Maria är även
uppskattad för sina helande låtar och mantran som inspirerar till att stanna upp och lyssna till ditt inre.

Här kan du lyssna på Marias musik:

Följ Singing Being här: https://www.facebook.com/singingbeing

Roland Nahringbauer (2-7 juni)

Roland är kundaliniyogalärare och har bidragit med att leda Aquarian Sadhana på stranden i soluppgången under många tidigare festivaler. Så blir det även i år under festivalens första helg, då du har möjlighet att komma i direkt kontakt med själens kvalitéer av kärlek, oräddhet och inre tillfredsställelse. Förutom kundaliniyoga kommer han erbjuda en cirkel för män tillsammans med Andreas Karlsson. De samarbetar med att skapa retreats och andra evenemang för att stödja män i personlig utveckling och ökat välmående. Roland delar också gärna sin entusiasm för och kunskaper om brädsporter som wingfoling och surfskate. Men varning, det kan vara beroendeframkallande :).

Hemsida: www.yogiontheroad.se
Facebook: www.facebook.com/Yogi-On-The-Road-103739071964833

Kerstin Axelsson (2-11 juni)

Min dagliga morgonyoga tog sin början 2009 och sen har det bara fortsatt att berika mitt liv. På festivalen kommer jag att hålla i Sadhana mellan den 7-11 juni. Manereia Hanuman kommer att spela med oss till mantrana dom flesta tillfällena. Aquarian Sadhana från Kundaliniyogan är komponerat för påfrestningarna och utvecklingen under denna tid. Kännetecknet för Aquarius är “vi”, inte “jag”. Timmen före soluppgången är den tidsperiod som kallas “ambrosial timmar” eller “amrit vela”. Under amrit vela är solen i en sextiogradig vinkel mot jorden och energin som läggs fram i sadhana har ett “superladdande” resultat

Du kommer att få alla mantra och Japji på papper så du kan följa med även om du är helt nybörjare. Ta varmt på dig och med dig. Efterhand som solen stiger blir det varmare och lagret av kläder minskar . Mössa är skönt både för dom kraftiga kombinationerna i mantrana och för att det är lite kyligt.


Vi börjar med att läsa Japji, här ligger kraften i kombinationen av ljud “naad”. Sedan är det dax att tona in och göra vår morgonyoga tillsammans.

Emma Dinmali Fredhamn (2-11 juni)

Emma Dinmali gick Osho terapeututbildning i Pune, Indien 2002 och har sedan 2003 guidat familjekonstellationer. För några år sedan gick hon utbildningen i TRE – Tension and Trauma Release Exercises. Hon lär ut hur man genom TRE aktiverar den naturliga inre mekanismen som gör att man genom skakningar kan förlösa ny och gammal stress och spänningar som satt sig i kropp och nervsystem. Emma Dinmali är även certifierad i EFT tapping och kommer på festivalen att visa hur man genom att knacka med fingrarna på punkter längs kroppens meridianer kan lugna nervsystemet och bryta begränsande tankesystem. Emma Dinmali kommer även att hålla en workshop tillsammans med sin man Jem “Chan Phap Ho”. I denna workshop ligger djup närvaro och Buddhistisk undervisning i botten och vi kan låta det som skaver inom oss stiga till ytan och förlösas med stöd av EFT tapping och andra tekniker. I en trygg gemenskap kan vi känna igen oss i varandra och bidra till varandras läkning. Steg för steg kan vi bli allt mer närvarande och njuta av nuet.

www.inrefrihet.se

Inaya Oakroot (2-6 juni)

Inaya är skaparen av de transformerande böckerna ”Liv – Allting avgörs innan det börjar” och ”Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv”.

Nu senast har hon kommit ut med bästsäljaren ”Unfolding Your Pure Potential” där hon myntar begreppet ”Divine Duality”.
Genom olika konstarter är hon en spirituell spindel som väver samman våra sinnen till inre resor. Hon sammanför konstnärens öga och poetens språk till att uppleva magin av vara i Jordens fysiska densitet och samtidigt ha förmågan att röra sig i andra dimensioner. Deras kopplade möjlighet att transformera våra liv till vår ursprungliga kraftkälla. Till sin hjälp har hon olika medier. Det som är nytt för i år är en djupare healing genom rösten, där hon också kan erbjuda individuell healing under festivalen.

På Space of Love festivalen tar hon med sig sina sjungande kristallskålar och trumma och använder sin röst i övertoner för att med hjälp av frekvenser föra oss in till djupa meditativa helande tillstånd. De guidade meditationerna tar oss in till oss själva och vår egen gudomlighet. Vår förmåga att skapa våra liv i samklang med Kosmos flöden.

På festivalen kommer hon också kunna erbjuda Soul Realignment reningar; rening av negativ karma och blockeringar som ligger kvar från tidigare liv och nuvarande.

För den som vill fördjupa sig i Divine Duality håller hon en retreat på Öland mellan 16 – 21 juli 2023.

www.bakomytan.se

Paula Nygren (2-6 juni)

Paula är tantrica, passionerad sexsibility coach, tantramassör och erfaren tantralärare. Hon håller kurser, ger behandlingar och har coachande samtal för par och enskilda i sitt företag Lust in Life. Paula uppskattas för sitt lättsamma sätt att skapar ett kärleksfullt space där allt blir naturligt, tryggt och du kan slappna av och utvecklas. Hon vill inspirera dig att vara mer levande, mer i din kropp, öka din lust och att kommunicera mer kärleksfullt. Paula lever utanför Varberg på landet tillsammans med sin man Henrik Bengtsson och deras tre barn. På festivalen kommer Paula tillsammans med sin man att hålla i Tantrisk beröring samt Tantrans magiska möten. Hon håller även i Women Rising- Tantra för kvinnor.

www.lustinlife.se

Linnéa Larsson (2-11 juni)

Linnéa är en registrerad och licensierad Mace Energy (MEM) Practitioner and Ambassadör för the World Groove Movement i Sverige. På festivalen erbjuder hon härliga, kreativa dansupplevelser (Groove).  Linnéa har 26 års dansvana från en stor variation av dansstilar. Groove handlar mycket om kontakt med kroppen, andningen, musiken och med andra. Instruktionerna är enkla så man kan fokusera på hur det känns istället för att försöka göra rätt. Linnéa är också tillgänglig för privata MEM-sessioner på festivslen, som tillåter en person att snabbt gå från de negativa aspekterna av livet till de positiva.
www.happyembodiment.com

Elin Scott (2-11 juni)

Elin är en hängiven barnyogi som ansvarar för barn- och ungdomsaktiviteterna under festivalen. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med barn och att stödja ungas utveckling mot ett liv i harmoni. Elin är certifierad samayoga, yinyoga och barnyoga lärare samt har en masterexamen i pedagogik inom religion och språk. Inom Svenska Kyrkan erbjuder Elin yoga, meditation och samtalscirklar för unga tjejer, och ansvarar för körverksamhet och kreativt skapande för barn. På Space of Love erbjuder hon aktiviteter för barnen som är 4-12 år gamla. Några av aktiviteterna är yogalekar, skogs och strandlek, sagor, sång, dans, akrobatik, barnsvetthydda, pyssel och mycket mer. Som en av festivalens arrangörer välkomnar hon alla till festivalen -särskilt barnen!

Magnus Bengtsson

Magnus kommer till oss på festivalen och bjuder in till cirkusskola för barn, ungdomar och vuxna! Han är en uppskattad och erfaren cirkuspedagog och cirkuskonstnär. Magnus har lång erfarenhet att arbeta med barn och ungdomar, och lär ut konsterna med mycket glädje och inspiration. Han kommer från Falkenberg och skapade Magnus Cirkusskola år 2005. Magnus kommer med en bil som är fylld av cirkusprylar som du under hans ledning kommer att få utforska. Han tar dig igenom grundläggande tekniker för jonglering med bollar, ringar, devil sticks, diablo, styltor, lindans, klot, akrobatik och clowneri. Som Magnus säger; ”På cirkus hittar alla sin grej!”. Under ledning av Magnus skapas en föreställning av de som deltagit i cirkusskolan.

För mer om Magnus, titta på YouTube-videon
“Magnus cirkusskola”.

Rebecka Magnusson (2-6 juni)

Rebeckas yogaresa började i ashtanga yoga-traditionen men har under åren grenat ut sig och idag undervisar hon främst i vinyasa, yin och rehabiliterande yoga. Under festivalen kommer hon bland annat hålla en workshop i ”Happy hips” (yin) som fokusera på att frigöra och lösa upp spänningar i höfterna. Hon kommer också bjuda på en inversion workshop (Yang) där vi vänder upp och ner på oss själva samt jobbar på styrka och stabilitet. Rebecka arbetar också som massör och ayurveda terapeut, Massagebänken följer med, om du vill boka en behandling.

www.livochlotus.se

Hanzano Lidbrink (2-11 juni)

Jag undervisar dynamisk Hatha yoga som man blir varm, stark, vig, lugn och snygg av. Alla kan vara med. Jag kallar min yoga för ”Zoulyoga”, där grunden är dynamisk Hatha yoga blandat med yin yoga, bikram yoga och annat jag gillar. Klasserna kan vara rätt lekfulla och roliga. Jag tycker om när yogan inte blir för pretentiös, men vill heller inte förringa djupet i den. Sedan många år undervisar jag yogaklasser på Hellasgården i Stockholm och har även en Yogashala på Utö med dagliga klasser sommartid.

Space of Love tillhör sommaren och jag kommer till festivalen för 16:de året. På festivalen kommer jag även att spela musik som basist. Som musiker älskar jag att spela alla typer av musik och hoppar gärna in i alla möjliga sammanhang.

Beatrice Nilsson (2-9 juni)

GONG är kanske det äldsta instrumentet i världen. Det är ljudet som skapade världen. Ljudet inom alla ljud. Det tar dig till ditt inre sanna jag. Du får känslan av att komma hem.

Beatrice Nilsson är certifierad WorldPeace gongplayer

Hon hade jobbat med massage sedan 1981. Hittade yoga i Frankrike 1988. Hon träffade SKY sommaren 2007 och det var starten på Yoga Lärarutbildning i SamaYoga. 

Beatrice hörde Gongarnas helande ljud under under en utbildning i MediYoga 2011. Hon blev helt gongad!

Sedan 2012 har hon tagit flera gong / yogakurser (Don Conreaux, Methab Benton, Tom Soltron. Abbey del Sol, Gong Academy (Adam Svenssson, Jimmy Andersson), Jens Zygar, Gongmuse Mojcs Morya Malek, Martin Bläse, Bjørn Løken, Karin Gibson 

Beatrice leder pujas, gongterapi, gonghealing, yogaNidra med gong, YinYoga med gong, SamaYoga, MediYoga, qigong, FLYoga, SoundYoga- alltid med gongarna. Hon spelar också andra instrument.

 “Bea” är en gonglärare i “The art of playing the Gong”.

På Space of Love kommer hon hålla i GongAvslappning/Gongbad. 

• Släpp taget

• Rensa hjärnan

• Get gonged!

www.beasgongyoga.se

Mouschka Shanta Drouzy (2-11 juni)

Mouschkas passion är att hjälpa människor att ta sig in i centrum av sin egen kraft, lyssna på sin inre röst och kommunicera den med tillit och öppenhet. Hon förespråkar total ärlighet som ett sätt att älska hela sig själv och att hedra andras kraft.

Sedan Mouschka gav sin första workshop på Space of Love för 9 år sedan har hon dragits in i shamantrummans kraft, som har förändrat hennes liv – och hon brinner för att initiera människor till shamanens magi trummor & trumresor för att komma åt inre visdom!.

Mouschka vill förmedla lekfullheten i det förtroendet genom sina 4 workshops på Space of Love – en serie workshops med trumresor eller kanaliserade shamanistiska meditationer och övningar. De 4 workshoparna är skapade som en fortsättning som kommer att gynna dig mest om du tar dem alla, men du kan komma till bara en. I år kommer alla att vara i samskapande med hennes shamanska ljudvänner: Camila, Sereno och hennes Life Coaching-partner Joel – med vilken hon också kommer att vara värd för ett “Temple of Transformation” där du kan arbeta med dolda begränsande övertygelser, känslor fast i kroppen, transformationskanaliserade meditationer, inre barn & till och med tidigare livsläkning. Mouschka skapar även vackert utsmyckade shamantrummor och handgjorda totemdjursmycken, som du kan hitta i FreeYourself-butiken.

Gå med i Mouschkas sociala medier:

www.facebook.com/groups/FreeYourselfTrommecoaching &

www.instagram.com/FreeYourselfDrumming & www.facebook.com/groups/amouschkaandfriends

Sanna Akasha Tobias (7-11 juni)

Mitt kall i livet är att studera Yogisk/Vedisk visdom och integrera den i varje del av mitt liv; Hur vi hittar inre frid och frihet, samt att föra traditionell vedanta vidare. Sedan 10 år har jag det enorma privilegiet att bo och ha dagliga klasser med mina lärare Swamiji och Radha 8 månader om året. Jag kommer dela med mig av den kunskap, insikter och verktyg som varit viktigast i mitt liv, för läkning, utveckling och resa mot moksha – frihet.
På festivalen undervisar Sanna klasser om:

– Tillit, sett från ett yogiskt/vedantiskt perspektiv, integrerat med psykologi

– Läka det inre barnet och vårt undermedvetna

– Yogisk visdom kring relationer till andra

– Yogiska / Universella värderingar – avgörande för att hitta inre frid

www.samayoga.info

Anna -Malin

Anna -Malin är en inspirerande dramapedagog, dans, yoga och mindfulness lärare som undervisat barn,  unga och vuxna i 20 år. Hon älskar att skapa kreativa och kärleksfulla mötesplatser där människor vågar vara sig själva och hitta sin lekfullhet, fantasi, närvaro och sina konstnärliga uttryck. Hon jobbar i kulturskolan och på universitet i Göteborg och driver sitt egna företag Kroppens Magi.

Magdalena Zelma Sigmond

Magdalena är konstnär, pedagog och healer. Hon erbjuder skapande workshops för vuxna och barn på festivalen samt möjlighet att boka healingsessioner. Sedan tonåren har Magdalena framförallt inspirerats av Vedic Art och dess principer för intuitivt skapande i livet och konsten. Konstskapandet är en spännande upptäcktsresa längs den skapande processens väg. Jag intresserar mig för arketyper, karaktärer, naturens krafter och att synliggöra det som ofta är dolt för våra ögon. Skönheten inom och runt omkring oss fascinerar mig. Jag målar även personliga porträtt – själsporträtt – i dialog med personer och grupper samt målningar laddade med healing.

Magdalena jobbar som konstpedagog på ett museum i Lund.
Healingen ligger Magdalena varmt om hjärtat och hon är initierad Reiki I, II, ART & Master samt KundaliniReiki.

https://zellmaart.com/om
https://www.instagram.com/zellma_art/

Åsa Somesha Nyström (2-11 juni)

Åsa Somesha Nyström, yogalärare, ayurvedisk hälsovägledare och ört-terapeut.

Hon har mångårig erfarenhet av att leda grupper, och har undervisat i yoga, hälsa och självkännedom sedan 2001.

Ända sen barndomen har den röda tråden i Åsas liv varit att vilja värna om Moder Jord och att leva i samklang med vår inre och yttre natur.

Hon brinner för att vägleda deltagaren att slappna av, hitta sin rörelseglädje, minnas det meningsfulla i livet, och att blomstra som människa.

Floweryoga är en mjuk yoga-form. Basen är hathayoga med inslag av yinyoga. Åsa guidar intuitivt, beroende på gruppens energi. Alla kan delta.

Anneli (2-11 juni)

Anneli är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och meditationslärare. Med en förkärlek för ljud, vibration och mantran. Hon är hängiven och ödmjuk i sitt sätt att leda yoga. med en djup känslighet för den subtila energin som rör sig genom oss alla. Anneli har under flera år hållit i Aquarian Sadhana på stranden vid soluppgång på festivalen och kommer att leda 2 sådana pass i år.

Akasha Skaldeman (2-11 juni)

Akasha är festivalens övergripande arrangör. Hon är född och uppvuxen i Kalifornien och flyttade till sverige år 1972. Hon har organiserat festivalen sedan 2005 och finner en stor glädje och meningsfullhet i detta medskapande. Hon kom ursprungligen till festivalen som en magdanslärare och senare som en ledare av de Universella fredsdanserna. Hon delar gärna dessa cirkeldanser från denna djupt rika och nu internationella tradition.