Kostnad och bokning

Festivalpriset inkluderar programmet med alla workshops och uppträdanden. Svetthyddan är undantaget och kostar 200 kr som du bokar och betalar på plats. Mat och logi är inte inkluderad i festivalbiljetten.

Festivalpriser:

Full festivalbiljett (10 dagar)- 2900 kr/person
7 dagars biljett  2700 kr/person
Dagsbiljetter (Gäller i 24 timmar): 500 kr/person

Barn och ungdomar under 18 år (med en förälder) är välkomna gratis!

Betalning av festivalen Du bokar din biljett/biljetter genom att betala till Akashic Enterprises; bankgironummer   297-9920. Skriv alltid ditt fullständiga namn!

När du har betalat in avgiften är du bokad för festivalen.  Skicka samtidigt ett e-mejl till skaldeman@yahoo.com för att då få en bekräftelse och komma med på vår email lista.   Du får ditt S.O.L. armband i festivalreceptionen när du anländer.

På festivalen går det bra att betala kontant (vilket vi föredrar) eller direkt till banken. Vi tar inte kort eller swish. Om du betalar från utlandet, ange Iban-nummer: SE7750000000051731021836 och Bic-kod: ESSESESS Du kan avboka din biljett fram till den 15 maj 2022 genom att skicka ett e-postmeddelande till skaldeman@yahoo.com. Du får din anmälningsavgift minus 300kr för administrationskostnader. Biljetter är överlåtbara.

Barnpassning Under 2-3 workshop-pass per dag och under kvällsaktiviteter kan man boka barnpassning för barn upp till 4 år. Man bokar på plats, ju tidigare desto bättre. Det kostar 100kr per barn och varje pass är nästan 2 timmar långt. Vi kan inte lova att vi kan ordna barnvakt till alla men vi kommer att göra vårt bästa. Det är större chans att vi får till det om vi vet i förväg så boka gärna.

Space Of Love Festival stödjer Mummy Jee Educational Charitable Trust. De tillhandahåller utbildning för fattiga barn från landsbygden i Indien. De erbjuder också hälso- och sjukvård till de närliggande byarna.