June 6, 2010

Inspiration

 

Inspirationen till att skapa Space of Love Festival kommer ur en kraftfull källa. Den kommer från en kvinna som lever djupt inne i den Ryska urskogen. Hon heter Anastasia.

 

Vladimir Megré var en affärsman som reste för sitt företag i området där Anastasia lever. Efter Vladimirs möte med Anastasia förändrades hans liv helt och sen dess har han skrivit nio böcker om sina möten med Anastasia. Böckerna innehåller hennes ord och djupa visdom.

 

Få böcker förändrar människors liv och det är få böcker som inspirerar livsandrarna hos så många människor som dessa böcker kallade The Ringing Cedars series. Böckerna finns ännu inte på svenska men dock på engelska.

 

Den tredje boken i serien heter The Space of Love – Ett utrymme av Kärlek och detta är vad vi tillsammans med alla deltagare kommer att skapa under festivalen.

Här finns mer information: Anastasia Garden En svensk sida: Anastasia Network Sweden

Här kan man köpa böcker: Amazon och Adlibris

Om ditt hjärta börjar längta när du läser detta så kan du lita på att din själ kommer att sjunga och klappa händer när du läser dessa böcker 🙂

Låt oss sam-skapa Paradiset med fötterna fast förankrade på vår vackra Moder Jord både till vardags och på festivalen!

 

Kom som Co-creator – Sam-skapare till Festivalen!

Vi skapar hela atmosfären kring Space of Love Festival tillsammans när vi möts.

SOL-15-Jam-on-ParadiseDin närvaro är lika viktig som någon annans precis som i vardagen där alla har sin plats att fylla och sin gåva att ge.
Det kommer att finnas många lärare som håller i festivalens struktur genom att ge sina gåvor av yoga, workshops, sång och musik och de skapar programmets innehåll som vi kan välja ur och njuta av.

 

Kanske har du en gåva som du skulle vilja dela med dig av under festivalen. Som festival-deltagare kan du hoppa in som workshop ledare för att sprida ditt arbete. Du kan antingen berätta för oss i förväg via e-post eller så kan du säga till när vi möts på festivalen. Vi ska försöka att ge plats åt åtminstone en workshop per person som vill dela sin gåva. Det finns förstås ingen press att ge – bara om du tycker det är roligt.

 

Om du vill dela din musik, ta med ditt instrument. Det finns många tillfällen under festivalen att spela, kanske på scen med andra musiker eller i ett “jam” på gräsmattan när det bara händer.

Kom som den Medskapare du är!!

WELCOME   TO   SPACE   OF   LOVE   FESTIVAL!

Kärlek Dinmali and Akasha