Campingen


Böda Sand -Ölands Pärla

Festivalen hålls på Kronocamping Böda Sand som är Sveriges största semesteranläggning. Campingen är belägen längs med en 2 mil lång vit sandstrand och är en komplett by med pool, spa, bastuvärld, butiker, restaurang, bageri, och ICA-butik. På området ligger även Böda Sand GK – en 9-håls fullängdsbana. Den är en paradis för familjer med barnvänlig strand, bastu, äventyrsbad, spa, rolig dusch, simning och massor av faciliteter för barn.

Böda Sands camping ligger ca 7,5 mil norr om Ölandsbron.

Deras hemsida: Böda Strand

Boende:

Välj från campingplatser, stugor i många olika storlekar, “kärleksnäste”, tält eller husbilar. 

Det är lågsäsong på campingen i början av juni och boende kostnaderna är på den lägsta nivå.  Dessutom har vi fått extra rabatter under festivalen. Om man bokar tältplats eller stuga så får man 20% rabatt om man stannar 7 nätter eller längre. 6 dagar eller färre ger 10% rabatt.

För att få dessa rabatter måste man ringa till receptionen tel. 0485-222 00 och om man redan bokat på annat sätt kan man ringa receptionen och be om rabatten efteråt. Det går också bra att boka stugorna per dag.

Kontakta info@bodasand.se eller telefon: 0485-222 00

Mat:

Campingen har fina kök där man kan laga sin egen mat men lägg märke till att de inte är utrustade med kastruller och annan husgeråd. Det finns dock egna utrustade kök i de allra flesta stugorna. Det brukar uppstå matlag där man kan gå ihop och turas om att köpa in och laga mat tillsammans.

Det finns en ICA affär mitt i området. Öppet tiderna 8-18 (lunchstängt 13-14)

Restaurangen Beach Club är vackert beläget nära stranden. De erbjuder en komplett lunch och middagsmeny, Ölands specialiteter och à la carte av hög kvalitet. Från kl. 12.00-17.00 serveras lunch inklusive salladsbuffé och kaffe. Restaurangen har öppet mellan 12.00-20.00.

Food Market Grill and Deli öppnar den 7/6. Tiderna är 10-19

Bageriet:  “Vi bakar allt bröd från grunden i vårt bageri och bakar på smör.” Här kommer du garanterat att hitta massor av favoriter till dagens morgonfika, strandfika, kvällsfika… Vi har flera gluten, mjölk & laktosfria produkter (bakade i våra lokaler) och även ett bra utbud av veganska produkter. Bageriet har öppet 8-15

Badlandet öppnar den 3/6 och har öppet varje dag mellan 10-18. Där hittar man vattenrutschkanor, Skeppet Makalösa, barnbassäng med solskydd, simbassäng 25m, café & glass, och bebispool.

På området finns studsmattor och många fina lekområden och minigolf.