December 14, 2015

old Hitta hit

Festivalen hålls på campingen Böda Sand, ca 7,5 mil norr om Ölandsbron. Deras hemsida: www.bodasand.se

Om du kommer med bil: Följ riksväg 137 över Ölandsbron. Fortsätt riksväg 136 norrut mot Borgholm och Byxelkrok. Ca 15 km norr om Löttorp finns vi. Följ skyltarna i rondellen.

Få en detaljerad vägbeskrivning hela vägen från Din dörr på Eniro.

GPS-position:
N.57.2743759
Ö 17.0484027

Tåg: Du kan boka tåg och buss för den sista biten på samma biljett. Sätt Böda som din slutstation www.sj.se  Sista sträckan är det buss med Kalmars länstrafik och det finns en hållplats som heter Böda Sand (bra att hoppa av vid om bussen åker ända hit) och en som heter Böda skola. Be chaffören åka till den närmsta hållplatsen till Böda Sands Camping. Behöver du skjuts från hållplatsen till campingen, se längre ner.

Buss från Stockholm till Öland: Silverlinjen Stockholm – Öland, www.silverlinjen.se

Sista stoppet är Böda och det är ca 3,2 km innan campingen. Se nedan om skjuts.

Hämtning från busshållplatserna: Vi kan ordna hämtning från busshållplatserna. Skicka ett sms ca 24 h innan du vill bli hämtad och meddela samtidigt hur många ni är och vilken hållplats ni kommer till. Vill du ha skjuts ska du sms:a Poul 076-248 32 89. Skjuts från hållplatserna i Böda kostar 20 kr per person som du ger chauffören. Om du får skjuts med någon annan och inte behöver den skjuts du bokat vill vi be att du avbokar.

Samåkning: Om du har plats till någon i din bil eller önskar åka med någon kan du gå till samåkningssidan på www.ljusasidorna.nu där du tittar i Kalendariet på den 3 juni eller den dagen du vill åka. Till höger finns en liten röd bil som du klickar på och lämnar dina önskningar.