June 3, 2010

Campingen

Festivalen hålls på campingen Böda Sand, ca 7,5 mil norr om Ölandsbron. 

Deras hemsida: www.bodasand.se

Tänk på att mat och boende är inte inkluderat i festivalpriset.

Det är dock lågsäsong på campingen i början på juni och priserna är överkomliga.

Dessutom har vi fått extra rabatter under festivalen för logi.

 

Boende: Avgiften för tält och husvagnar är normalt 225 kr per tält och dag under låg-säsong. Vi har ett speciellt festival pris på 150 kr/dag för tältande som bor 1-4 personer per tomt plats. Om ni vill koppla till el kostar det 40 kr extra per dag.

Det finns även prisvärda alternativ om man vill hyra en liten eller stor stuga. Under festivalen har vi en speciell rabatt på 20% om man hyr en stuga i minst en vecka. Man får ingen rabatt för kortare tid än 7 dagar. För att få denna rabatt måste man ringa till receptionen, och om man redan bokat på annat sätt kan man ringa receptionen och be om rabatten efteråt. Kontakta info@bodasand.se eller telefon: 0485-222 00

Det är också möjligt att hyra ett boende utanför campingen om man hellre vill det.  Lugnets stugby till exempel, består av många stora fina stugor med 2 eller 3 sovrum som man kan dela med andra. Väldigt prisvärda och under festival får deltagarna 10 % rabatt. Det är en 10 minuters cykeltur från stugbyn till festivalen, eller 20 minuters promenad genom naturen.   http://www.lugnetsstugby.se/   

 

IMG_2019

Mat: Campingen har fina kök där man kan laga sin egen mat men lägg märke till att de inte är utrustade med kastruller och annan husgeråd. Det finns dock egna utrustade kök i de flesta stugorna.

Det finns en ICA affär mitt på campingområdet.

Den nya italienska restaurangen “Centro” hade premiär den 1 juni, 2018.  Centro servera italiensk cuisine som pasta, pizza, sallader, risotto mm.

Som vanligt är bageriet öppet där man kan äta en delvis ekologisk frukost och köpa  bröd, kex och kakor. De erbjuder glutenfria och laktosfria alternativ.

Böda Beach Club, den fina restaurangen nere vid stranden, erbjuder luncher, after beach, barnbuffé, öländska specialiteter och à la carte av hög kvalitet. Från kl. 12.00-17.00 finns lunch för 110 kr inklusive salladsbuffé och kaffe. Vill man enbart ha salladsbuffé kostar den runt 70 kr. Middag kostar 155 kr. Restaurangen är öppen 12.00-21.00.

År 2019 öppnade  Foodmarket som  har vanlig gatuköksmat samt en deli där man kan köpa sallader, frukbägare, baguetter mm.

Pool

 

 

På Campingens område finns både en pool att simma i och ett helt lekland med vattenrutschkanor i olika storlekar, ett skepp med vattenkanoner mm. I år, 2020, öppnar badlandet den 5 juni.

Det finns också bastu och på området finns lekplatser och studsmattor.

 

 

 

 

Festivalen har också kul aktiviteter för barnen som barnyoga, cirkusskola och dockteater. För de minsta finns det barnpassning.

Barncircus

Dockteater-2015