September 8, 2010

OLD Festival

Varje år i början av juni samlas vi på norra Öland där stränderna är långa och sanden vit…

År 2017-Space of Love Festivalen inleder sommaren än en gång. Festivalen som föddes år 2003 och som blommar upp varje försommar och doftar syrén och havsvågor.

zita_2013_1460

Här firar vi sommaren och möter både  nya och gamla vänner. Vi prövar nya vägar för att lära känna oss själva, varandra och hur vi kan leva i allt mer skönhet på vår planet. Vi är välsignade med en varierad natur med skog, ängar, hav och strand, soluppgång och fågelsång och ofta molnfri himmel. Här har vi alla möjligheten att slappna av och landa, gå djupt och tillåta våra hjärtan att öppna. Vi finner nya kontakter och nya dörrar att öppna. Space of Love – det utrymme av kärlek som vi skapar inom och utanför oss tar vi med oss hem när vi lämnar festivalen.

Varje år sätter vi ihop ett program med olika varianter av helande rörelser, dans, meditation, själv-utveckling, skratt och roliga saker.

Festivalen är för hela familjen. Barnen kan delta i barn workshops eller bara leka i den här vänliga miljön.Festivalen hålls på campingen Böda Sand som har Sveriges längsta sandstrand så solande och badande i havet är en härlig del av festival upplevelsen. Campingen har allt vi behöver, älskar och mer! där kan du bo ett enkelt liv, njuta av den vita sanden, den härliga naturen, restaurangen, bageriet, poolen, mini golf,vanlig golf, spa och bastu; säkert något för alla.

Förutom många olika former av yoga finns många sorters workshops, till exempel i magdans, ätbara vilda örter, frigörande andning, heart dance, sång, afrikansk dans, trummor och familjekonstellationer. 
zita_2013_2316

Precis som tidigare år kommer många av våra favorit lärare tillbaka och även en del nya.

Klicka på “lärare” för att se vilka som kommer och vad de har att erbjuda. Listan fylls på under våren.För barn finns workshops i cirkus, barnyoga, drama och lek. För de minsta, upp till 3 år, finns barnpassning att boka under de olika workshop pass.Varma kvällar sjunger vi tillsammans vid en brasa på stranden. På stranden byggs varje år en svetthydda för den som vill vara med om den typen av ceremoni.

Första dagen på festivalen den 2 juni börjar vi med invigning utomhus kl 15.30, sedan kvällsyoga kl. 17.00 och inomhus invigning 20.30. Sista dagen har vi en avslutningsceremoni som slutar innan lunch och om det finns behov anpassar vi oss till bussens avgångstid.

Här är ett preliminärt dags-program för att ger dig en idé om hur
en dag på festivalen kan se ut:

04.00-06.00

Sadhana på stranden

08.30-10.00

Ekologiskt frukost i restaurangen

07.00-09.00 

Yoga

08.00-09.00

Chi Gong

10.30-11.15

Morgonsamling med sång, gemenskap och presentation av dagens program

11.30-13.00

Yoga, workshops och barnaktiviteter

13.00-15.00

Lunchrast

14.00-14.50

Sharing groups

15.00-16.30

Yoga, workshops och barnaktiviteter

17.00-18.30

Yoga och workshops

17.30-20.00

Middag finns att köpa i vår Food Truck och i Strandrestaurangen

20.30-

Kvällssamling med musik, sång, underhållning, brasa på stranden, disco, öppen scen och mera

Space of Love 2017

zita_2013_1528

Vi har tillgång till en vacker lekplats vid havet där vi kan sjunga, göra yoga, meditera, reflektera, dansa, leka gå på djupet, utforska, samtala, dela, komma nära naturen, prova nya saker, återförenas med gamla vänner och upptäcka nya. Som gjort för en banbrytande upplevelse! Flytten till Böda Sands Camping 2012 visade sig vara allt som vi hade hoppats på med det stora festivalområdet och lång vit sandstrand längs med det svala, milda och blå havet. Så kom med ett öppet hjärta och njut av 10 dagar (eller mindre), upptäck och ta ditt nästa steg och räkna med aha-ögonblick av uppvaknande. Favoritlärare kommer att återvända för att dela med sig av deras senaste inspiration. Vi kommer också att se en del nya ansikten på programmet. Kanske till och med ditt! Finns det något du alltid har velat dela? Nu har du chansen att bli medskapare av Space of Love . Klicka på ” co – creators ” i menyn ovan för att läsa mer om detta. Se mer information om de olika möjligheter under fliken “Kostnad”.

Varmt Välkommen till Space of Love 2017!

Space of Love Festival föddes 2010 ur Yoga festivalen på Öland. Yogan som erbjuds kommer från många olika traditioner för både nybörjare och avancerade yogis.

År 2017-Space of Love Festivalen inleder sommaren än en gång. Festivalen som föddes år 2003 och som blommar upp varje försommar och doftar syrén och havsvågor.