Kostnad och bokning

Festivalpriset inkluderar programmet med alla workshops och uppträdanden. Du betalar separat för din mat och campingplats eller annat boende som du själv väljer att boka.

Festivalpriser

Full festivalbiljett 7-dagar): 2700 kr/person

Dagsbiljetter (Gäller i 24 timmar): 500 kr/person

Barn och ungdomar under 18 år (med en förälder) är välkomna gratis!

Betalning av festivalen Du bokar din biljett/biljetter genom att betala till Akashic Enterprises; bankgironummer 297-9920. Skriv alltid ditt fullständiga namn! 

När du har betalat in avgiften är du bokad för festivalen.  Skicka samtidigt ett e-mejl till skaldeman@yahoo.com för att då få en bekräftelse och komma med på vår email lista.   Du får ditt S.O.L. armband i festivalreceptionen när du anländer.

På festivalen går det bra att betala kontant eller direkt till banken. Vi tar inte kort eller swish. Om du betalar från utlandet, ange Iban-nummer: SE7750000000051731021836 och Bic-kod: ESSESESS

Ge bort festivalupplevelsen "Space of Love" till någon du tycker om! Om du vill ge en biljett i present kan vi skicka dig en elektronisk festivalbiljett efter att vi har mottagit din betalning och förfrågan om en elektronisk biljett.

Barnpassning
Under 2-3 workshop-pass per dag och under kvällsaktiviteter kan man boka barnpassning för barn upp till 4 år. Man bokar på plats, ju tidigare desto bättre. Det kostar 80kr per barn och varje pass är nästan 2 timmar långt. Vi kan inte lova att vi kan ordna barnvakt till alla men vi kommer att göra vårt bästa. Det är större chans att vi får till det om vi vet i förväg så boka gärna.

Avbokning
Det går att boka av fram till den 15 augusti 2020 genom att skicka ett e-mejl till skaldeman@yahoo.com. Du får tillbaka beloppet minus 500kr i administrationsavgift.

 

Space Of Love Festival stödjer Mummy Jee Educational Charitable Trust.
De tillhandahåller utbildning för fattiga barn från landsbygden i Indien.
De erbjuder också hälso- och sjukvård till de närliggande byarna.