Kostnad och bokning

En superfestival till ett otroligt pris

Festivalpriset inkluderar programmet med alla workshops och uppträdanden. Du betalar separat för din  campingplats eller annat boende samt maten.

Festivalpriser

Full festivalbiljett
(10 dagar) 2900 kr. 
Early bird
priset innan 1 april 2600 kr!


7-dagarsbiljett
2700 kr. 
Early bird priset innan 1 april 2450 kr!
Du bestämmer själv vilken dag din 7-dagarsbiljett börjar.

Dagsbiljetter- 500 kr.  Biljetten gäller i 24 timmar.

Barn och ungdomar t.o.m. 17 år (med en förälder) är välkomna gratis!

Vi vill uppmuntra lite extra till att stanna en vecka eller 10 dagar för att få en djupare festivalupplevelse och därför håller vi priserna låga för de som väljer att stanna längre.

 

Betalning av festivalen:

Ni är välkomna att betala när ni kommer till festivalen med kontanter eller swish. Vi tar inte kort.

Om du vill betala i förväg till Space of Love Festival kan du sätta in pengar på bankgironummer 297-9920 till Akashic Enterprises. Skriv ditt namn! Om du inte är med på vår e-post lista får du gärna skicka din e-post adress till: spaceoflovefestival@gmail.com. När du betalat in avgiften så är du registrerad och bokad för festivalen och när du anländer får du ditt festival armband i festival receptionen. Du får ingen bekräftelse men om du gärna vill ha det så kan du skicka ett email.

Om du betalar från ett annat land än Sverige så är Iban-nummer: SE2150000000052151046133 och Bic-kod: ESSESESS

Barnpassning Under två workshop-pass per dag kan man boka barnpassning för barn upp till 4 år. Man bokar på plats, ju tidigare desto bättre. Det kostar 70 kr per barn och varje pass  är nästan 2 timmar lång. Vi kan inte lova att vi kan ordna barnvakt till alla men vi kommer att göra vårt bästa. Det är större chans att vi får till det om vi vet i förväg så boka gärna.

Avbokning

Det går att boka av fram till den 15 maj 2019. Skicka ett email till skaldeman@yahoo.com. Du får tillbaka pengarna minus 500 sek i administrationsavgift.

 

Space Of Love festivalen stödjer Better Globe och Child Africa. Better Globe planterar också träd i öknen i Kenya and stödjer samhället genom att bidra till skolor, vatten och micro lån. År 2016 skickade vi 4000 sek till skolorna för att köpa material. Läs mer på www.betterglobe.com/15084